Δικαστικό πραξικόπημα στην Αμερική για να σωθεί ο Μπάιντεν!

«Χαμός» στην Αμερική με τους Μπάιντεν! Οι Ρεπουμπλικάνοι «στα κάγκελα» μιλούν για δικαστικό πραξικόπημα σε εξέλιξη, και κατηγορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι προσπαθεί ανοιχτά να φυγαδεύσει τους Μπάιντεν…

Τι συνέβη; Κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ζήτησε από έναν δικαστή να οδηγήσει κάποιον στη φυλακή το Σάββατο, ειδικά λίγο πριν εκείνος καταθέσει στο Κογκρέσο.

Σε μια συγκλονιστική και αδιανόητη εξέλιξη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης (που επιχειρεί προφανώς να φυγαδεύσει τον γιο του Μπάιντεν) ζήτησε από δικαστή να αναγκάσει τον Ντέβιν Άρτσερ να παραδοθεί σε μια φυλακή για να ξεκινήσει η ποινή του, μόλις δύο ημέρες πριν καταθέσει το πρωί της Δευτέρας στο Κογκρέσο!

Ο Άρτσερ όμως δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει σε ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν στη φυλακή. Καταδικάστηκε μάλιστα πέρυσι για βαρύτατο αδίκημα στο οποίο ισχυρίζεται ότι ήταν επίσης θύμα.

Αύριο λοιπόν πρόκειται να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου για την οικογένεια Μπάιντεν και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Φαίνεται ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σταματήσουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *