Πε. Οκτ 6th, 2022
Διεθνής κατακραυγή για τον καταδικασμένο για βιασμό ανηλίκων Λιγνάδη

Διαμαρτυρίες στον καλλιτεχνικό κόσμο για την απελευθέρωση Λιγνάδη παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Όπου φύγει – φύγει…

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Γιατρομανωλάκη έφυγαν άρον -άρον από το θέατρο στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Ο λόγος; Για να μην είναι παρόντες όταν θα ξεδιπλωνόταν επί σκηνής το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία. Αν και οι υπεύθυνοι προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή να μεταπείσουν τους καλλιτέχνες και να μην προβούν στη διαμαρτυρία, δεν τα κατάφεραν.

Το πανό γράφει πως «οι βιαστές πρέπει να μένουν στη φυλακή».

 

Χαμός και στην Επίδαυρο…

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη παράσταση των «Περσών» του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, σημειώθηκε διαμαρτυρία για την απόφαση αναστολής στην εκτέλεση ποινής του βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ορισμένοι θεατές σήκωσαν δύο μεγάλα πανό, που γράφουν τη φράση «Βιαστής είναι».

Βίντεο δείχνει ότι το πανό έχει τραβήξει την προσοχή των θεατών, αρκετοί φώναζαν «μπράβο» και χειροκροτούσαν, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να βγάλουν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τη διαμαρτυρία.

Ο κόσμος χειροκροτεί όρθιος το πανό που έγραφε «ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ» 

 

Άρον - άρον έφυγε η Μενδώνη από εκδήλωση στην Καλαμάτα
Άρον – άρον έφυγε η Μενδώνη από εκδήλωση στην Καλαμάτα. Εδώ με τον Λιγνάδη σε παλαιότερη φωτογραφία στην Επίδαυρο, που η ίδια τον είχε διορίσει «φυτευτό» ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.