Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Αύριο ο Νίκος Παππάς σε Βάρδα και Πύργο

Share

Ο Νίκος Παππάς σε περιοδεία αύριο στην Ηλεία. Αφού επισκεφθεί τη Βάρδα και συναντηθεί με παραγωγούς, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της κοπής βασιλόπιτας.

Ο Νίκος Παππάς στον Πύργο – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΗΛΕΙΑΣ &  ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Προσκεκλημένος ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Νίκος Παππάς, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Υποδομών καιΜεταφορών, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, θα βρίσκεται στο Νομό μας!

Στην Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, στις 18:30, ο Νίκος Παππάς, Κεντρικός Ομιλητής, θα παρουσιάσει τις θέσεις, Εθνικές Προτεραιότητες και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Οικονομία, Δίκαιη Κοινωνία.

Θα παρέμβει ο Διονύσης Καλαματιανός, Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και Αν.Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.

Θα παρευρεθούν πρώην Βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ο Συντονιστήςκαι μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και στελέχη του κόμματος!

Εκτός της Κεντρικής Πολιτικής Εκδήλωσης, ο Νίκος Παππάς, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Διονύση Καλαματιανό και Στελέχη του κόμματος, στις 13:30, θα έχει συνάντηση με παραγωγούς, στη Βάρδα, στο κτίριο του Δημαρχείου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συνοπτικά:

– 13:30, συνάντηση με παραγωγούς στο Δημαρχείο στη Βάρδα

– 18:30 , στην Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση και Κοπή πίτας της Νομαρχιακής

Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας, στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή, στον Πύργο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις