Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυγερινοπούλου για απόφαση Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος

Share

Δήλωση Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για απόφαση Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές

Δήλωση Αυγερινοπούλου

«Η απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές αποτελεί σαφώς ιστορική στιγμή για την Νέα Δημοκρατία καθώς υπήρξε ο μακροβιότερος αρχηγός της ενώ η προσφορά του στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν διαχρονική.

Υπηρέτησε την Νέα Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα, στα πεντέμισι χρόνια της Πρωθυπουργίας του, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Ήταν πάντα παρόν στους αγώνες για την Δημοκρατία, για την ανάπτυξη, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Και παραμένει ενεργά παρών για την παράταξη.

Του οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς, το 2009, μου έκανε την μεγάλη τιμή να με ορίσει Βουλευτή Επικρατείας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στην ενεργό πολιτική για την νέα γενιά αλλά και για τον επιστημονικό χώρο γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.

Ταυτόχρονα, τίμησε με αυτό τον τρόπο την Ηλεία, η οποία είχε δοκιμαστεί από τις πυρκαγιές του 2007, νομός ο οποίος παρέμεινε σε υψηλή προτεραιότητα στην ατζέντα της πολιτικής του ως σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή, ενωμένη, ζωντανή και πιστή στις αρχές της, ακολουθεί ξανά τον δρόμο της νίκης. Πλέον, και μετά την ανακοίνωση της απόφασής του, θα συναντηθούμε και πάλι, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης».

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις