Οι ετεροδημότες έδειξαν τον νικητή!

Εκατοντάδες ετεροδημότισσες και ετεροδημότες έδωσαν ηχηρό παρών στη χθεσινή ομιλία του Στάθη Καννή στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Μηχανολόγος Μηχανικός Γιάννης Μισύρης, παρευρέθηκαν οι: Γιάννης Ζαφειρόπουλος – πρώην Υπουργός, Τρύφωνας Παρασκευόπουλος – Πρέσβης, Δημήτρης Γεωργιόπουλος – Πτέραρχος – Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Α., Νίκος Αλιβιζάτος – Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Μιχάλης Μιχόπουλος – πρώην Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Αδαμάκος – διεθνούς φήμης Ζωγράφος, Σάκης Σταυρόπουλος – ιστορικός Πρόεδρος Πανηλειακού, Θανάσης Αντύπας – Διευθυντής ΕΛ.ΤΑ. Πελοποννήσου και πολλοί άλλοι.

Ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ζαφειρόπουλος με τον καίριο πολιτικό λόγο που τον διακρίνει δήλωσε την ΟΛΟΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ του στην προσπάθεια του Στάθη Καννή για την επιστροφή της αξιοπρέπειας στον Δήμο Πύργου, εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή του από το έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον πρώην Υπουργό Πολιτισμού και πρώην Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ, του οποίου μετέφερε τα αισθήματα εκτίμησης και την ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του προς τον «αγαπητό φίλο του, συμμαθητή, συμφοιτητή, συγκάτοικο των κοινών φοιτητικών τους χρόνων και συνάδελφο» Στάθη Καννή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συγκινημένος, απευθύνθηκε στους ετεροδημότες που κατέκλυσαν το χώρο, ζητώντας τη συμπαράσταση και την εμπειρία τους, για να επαναφέρουμε τον Πύργο και τις Κοινότητές μας στο χάρτη της ανάπτυξης. «Γνωρίζω ότι κάποτε ο τόπος μας, γέμιζε τις ψυχές σας.

Γνωρίζω ότι κάποτε ο τόπος μας, σας έκανε περήφανους. Ε λοιπόν, αυτή είναι η μόνη μου φιλοδοξία, αυτός είναι ο λόγος που είμαι σήμερα μπροστά σας: Nα ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ τον Δήμο Πύργου πάλι ΣΠΟΥΔΑΙΟ. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ» είπε ο Στάθης Καννής, δεσμευόμενος ότι θα μετουσιώσει την αγάπη και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον τους για τον κοινό τόπο καταγωγής μας σε δύναμη δημιουργίας και προόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *