Δε. Σεπ 26th, 2022
Τούρκοι στην Ελαφόνησο

Απαρατήρητοι πέρασαν όλο το Αιγαίο Τούρκοι αξιωματικοί με σκάφος και αποβιβάστηκαν σαν …κύριοι στην Ελαφόνησο. Μήπως κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν; Και δεν εννοούμε ένστολους…  

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Μαΐου, κατέπλευσε στον κόλπο της Ελαφονήσου ένα σκάφος με τουρκική σημαία. Κάτι που σημαίνει ότι πέρασαν όλο το Αιγαίο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς! Στο γιοτ επέβαιναν συνολικά 19 άτομα, εκ των οποίων 9 άνδρες, 6 γυναίκες και 4 παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Τούρκους ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και επιχειρηματίες -οι οποίοι δήλωσαν Γκιουλενιστές- που ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Ιταλία και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να καταπλεύσουν στον Σίμο της Ελαφονήσου περίπου στο 02:30 τα ξημερώματα.

Οι επιβαίνοντες του σκάφους ζήτησαν βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο κάμπινγκ της συγκεκριμένης περιοχής του νησιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπεύσει λεωφορείο της Αστυνομίας για να τους παραλάβει, ενώ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει επιληφθεί της κατάστασης ώστε να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.