Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Αποκριάτικο ξεφάντωμα σε Τραγανό & Βαρθολομιό

Share

Αποκριάτικο ξεφάντωμα σε Τραγανό και Βαρθολομιό διαδραματίστηκε το τελευταίο διήμερο σκορπίζοντας άφθονο κέφι στους συμμετέχοντες. Επίσης, ικανοποίηση σε όλους όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δημοσίευσαν το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

Αποκριάτικο ξεφάντωμα σε Τραγανό & Βαρθολομιό

Δελτίο Τύπου

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες, εμπνευσμένα από την επικαιρότητα και τη φύση, με πολύχρωμες στολές, κέφι και χαμόγελα παρέλασαν χόρεψαν και ξεφάντωσαν στο Δήμο Πηνειού δημιουργώντας ένα εκπληκτικό πάρτι.

Γεμάτοι αυθορμητισμό και κέφι, οι καρναβαλιστές την Κυριακή στο Τραγανό και σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο Βαρθολομιό, με την αποκριάτικη εκρηκτικότητά τους παρέσυραν τους πάντες στον ρυθμό τους!

Άρματα με έξυπνα θέματα, πολύχρωμα γκρούπ με φαντασία έκαναν μικρούς και μεγάλους να ξεχάσουν για λίγες ώρες τα προβλήματά τους, χορέψουν σε latin ρυθμούς και να ταξιδέψουν στην ξεγνοιασιά.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος που έδωσε το παρών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να έχουμε ένα εκπληκτικό καρναβάλι, το 26 ο για το Τραγανό και το 4 ο για Βαρθολομιό!

Συγχαίρω τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού και το ΝΠ Πολιτισμού.

Ακόμη αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που έβαλαν πλάτη για να υλοποιηθεί αυτό το υπέροχο αποκριάτικο διήμερο στο Δήμο Πηνειού. Καλή
Σαρακοστή σε όλους!»

«Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν το «ελιξίριο» του κεφιού, της ζωντάνιας, της διασκέδασης και έγιναν μέρος αυτής της μεγάλης Γιορτής για τον Δήμο μας. Τους ευχαριστούμε όλους!» δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, που είχε το «γενικό πρόσταγμα» των
αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Άλλες δημοσιεύσεις για Καρναβάλι

Παρέλαση στο Βαρθολομιό
Παρέλαση στο Βαρθολομιό

 

Παρέλαση με άρμα στο Βαρθολομιό
Παρέλαση με άρμα στο Βαρθολομιό

 

 

Παρέλαση στο Τραγανό
Παρέλαση στο Τραγανό

 

Παρέλαση & ξεφάντωμα στο Τραγανό
Παρέλαση & ξεφάντωμα στο Τραγανό

 

Αποκριάτικη παρέλαση & ξεφάντωμα στο Τραγανό
Αποκριάτικη παρέλαση & ξεφάντωμα στο Τραγανό

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις