Σα. Σεπ 24th, 2022
«Δούλεψα 14 μήνες στο ΔΛΤ Πύργου & μένω απλήρωτος - Κάνουν ότι δε με ξέρουν» - youtube

Το είπε και το έκανε ο κ. Διονύσης Τριβιζάς! Αποκλειστικά δήλωσε στο papafotis.gr ότι αύριο καταθέτει την αίτηση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας Πύργου την υπόθεσή του.

Ο κ. Τριβιζάς διεκδικεί δεδουλευμένα από υπηρεσίες που παρείχε στο ΔΛΤ Πύργου από το 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020 που βγήκε στην σύνταξη λόγω ηλικίας. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, κουβαλούσε νερό στα καράβια που έδεναν στο λιμάνι του Κατακόλου. Διέθετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα ασφαλείας για να μπαίνει στη ζώνη του λιμένα.

Επίσης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος έκανε και όλες τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνταν για να συνεχίζεται η απρόσκοπτη παροχή νερού στα καράβια αλλά και τα μικρότερα σκάφη.

Όπως μας είπε ο κ. Τριβιζάς το ΔΛΤ Πύργου σήμερα που συζητήθηκε η υπόθεσή του στην Επιθεώρηση Εργασίας, δια μέσω της νομικού εκπροσώπου του,  υποστήριξε πως ότι κι αν έκανε ο κ. Τριβιζάς μέσα στο λιμάνι το έκανε από μόνος του γνωρίζοντας ότι δεν θα πληρωθεί!!!

Δηλαδή κάτι σαν χόμπι; Αναρωτιόμαστε εμείς.

Είχε ορισθεί με απόφαση από το ΔΛΤ Πύργου ως …«άμισθος ειδικός σύμβουλος», υποστήριξε η δικηγόρος του ΔΛΤ Πύργου!

Ο ίδιος μας είπε ότι δεν έχει υπογράψει ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα, κάθε φορά που ρωτούσε πότε θα πληρωθεί έπαιρνε την απάντηση «μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσουμε».

– «Μα είναι δυνατόν, 71 χρονών άνθρωπος χωρίς εισοδήματα, να δουλεύω μέσα στο λιοπύρι 12ωρα και 14ωρα μερικές φορές για το χόμπι μου; Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο»;

«Ο Εισαγγελέας είναι πια μονόδρομος για εμένα», τόνισε στο papafotis.gr  «Δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω πια. Ζητώ την προστασία του νόμου και του κ. Εισαγγελέα. Είμαι τίμιος άνθρωπος και ζητώ μόνο αυτά για τα οποία εργάστηκα σκληρά πολλές ώρες σε αντίξοες καιρικές συνθήκες».

Συνεχίστε να διαβάζετε το papafotis.gr Για να γνωρίζετε τι ακριβώς γίνεται στην Ηλεία.

 

Δείτε προηγούμενη δημοσίευσή μας για τον κ. Τριβιζά

«Δούλεψα 14 μήνες στο ΔΛΤ Πύργου & μένω απλήρωτος – Κάνουν ότι δε με ξέρουν»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.