Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Αποκλειστικό! “Αναστάτωση” στο Κατάκολο;

Share

Αποκλειστικό! Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο papafotis.gr μια …”κινητοποίηση” επαγγελματικών φορέων και μικρών επιχειρηματιών στο λιμάνι του Κατακόλου, παρατηρήθηκε σήμερα το πρωί.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, μόλις ελλιμενίστηκε στο λιμάνι ένα κρουαζιερόπλοιο με προγραμματισμένη επίσκεψη, εμφανίστηκε όχημα στην χερσαία ζώνη, στο οποίο επιβιβάζονταν τουρίστες που είχαν αποβιβαστεί από το πλοίο.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι προκάλεσε όμως την …”κινητοποίηση” των επαγγελματικών φορέων; Η πληροφορία ότι δεν υπήρχε η σχετική άδεια (άδεια στάθμευσης) από τον φορέα διαχείρισης της χερσαίας ζώνης, που είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου. 

Επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχείο Κατακόλου για να μας επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία αυτή. Ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Λ.Σ. Κωνσταντίνος Χαραλάμπους μας απάντησε: ” Η διαδικασία ενημέρωσής μας από το Δ.Λ.Τ. Πύργου είναι σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εφαρμόσουμε το νόμο, όπως οφείλουμε”.

Στην ερώτησή μας “ποιες θα είναι οι ενέργειες του Λιμεναρχείου στην περίπτωση που δεν υπάρχει η σχετική άδεια” λάβαμε την απάντηση ότι “δεν θα επιτραπεί από το Λιμεναρχείο” να συμβαίνει κάτι για το οποίο δεν υπάρχει η νόμιμη άδεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την υπόθεση, που ακόμη είναι σε εξέλιξη, συνεχίστε να ενημερώνεστε από το papafotis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις