Σα. Οκτ 1st, 2022
Κυβέρνησις Αρίστων

Για γέλια ή για κλάματα; Εδώ, στο papafotis.gr δεν είμαστε σίγουροι να σας πούμε. Το μόνο βέβαιο είναι, πως αυτή δεν είναι εικόνα σοβαρής Κυβέρνησης…

Από τη μια κλείνουν άρον – άρον τα λιγνιτωρυχεία πριν την ώρα τους, για να έχουμε “πράσινη” ενέργεια και οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εκτοξεύονται στο… Θεό.

Από την άλλη οι Τούρκοι κάνουν σουρωτήρι τον Εθνικό μας Εναέριο Χώρο για μια ολόκληρη ημέρα, για να βγει η Κυβέρνηση και να παραδεχτεί ότι με εντολή της δεν λειτουργούσε το Εθνικό Σύστημα Αεράμυνας!!!

Το τελευταίο “κατόρθωμα” είναι το “κομφούζιο” που επικράτησε εχθές με τις λάθος ημερομηνίες που η ίδια η Κυβέρνηση είχε δώσει για το επίδομα καυσίμων το γνωστό πλέον fuel pass. 

Πριν σας εξηγήσουμε τι έγινε, να σας πούμε να μην ανησυχείτε επειδή, από 30 Απριλίου όλοι θα έχουν το δικαίωμα να ξανακάνουν αίτηση. Δεν πρόκειται να χαθεί το “κουτσουρεμένο” έτσι και αλλιώς επίδομα καυσίμων.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε από πολίτες που το ΑΦΜ τους λήγει σε 4 και 5, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα έκαναν αίτηση την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Παρόλα αυτά χθες δεν μπορούσαν να κάνουν γιατί το σάιτ της κυβέρνησης τους έλεγε ότι… «για σήμερα 28/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6, 7». Όλο αυτό δημιούργησε έναν πανικό σε αρκετούς πολίτες, καθώς φοβήθηκαν ότι έχασαν τελείως το επίδομα βενζίνης.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι κανείς δεν ενημέρωσε σχετικά τους πολίτες. 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, οι ημερομηνίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα, διαφέρουν με αυτές που αναφέρει η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ:

«Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας περιγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και σύμφωνα με την οποία οι αιτήσεις των δικαιούχων στην ειδική εφαρμογή γίνονται τμηματικά ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του ΑΦΜ τους, ως εξής:

26.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 0 και 1
27.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 2 και 3
28.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5
29.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 6 και 7
30.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8 και 9
Από την 1/5/2022 και εξής, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων» αναφέρει η ΚΥΑ.

Ωστόσο οι ημερομηνίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα είναι άλλες.

«Στις 28/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6, 7.
Στις 29/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 8, 9.
Από 30/4/2022 αίτηση μπορούν να καταθέσουν όλοι πολίτες ασχέτως με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους»

Μετά από όλα αυτά τι να πούμε; “Κυβέρνησις Αρίστων”! Χωρίς …αμφιβολία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.