Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Απεργία σήμερα στις ΔΟΥ

Share

Απεργία σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις ΔΟΥ πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου των εργαζομένων στη ΔΟΥ Ηλείας για τους λόγους της απεργίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ενημερώνει ότι ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΔΟΥ για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Οι όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών δίνουν καθημερινό αγώνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να κρατηθούν σε λειτουργία οι υπηρεσίες μας.

Ελάχιστο προσωπικό, απαρχαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή, διαρκείς πειραματισμοί στην πλάτη εργαζομένων και πολιτών απ’ την πλευρά της Διοίκησης και μια παρατεταμένη ‘’αναδιοργάνωση υπηρεσιών’’ που περισσότερο δημιουργεί, παρά αντιμετωπίζει προβλήματα. Καταστάσεις που υπονομεύουν το έργο των υπηρεσιών και ταλαιπωρούν καθημερινά του πολίτες.

Η σχεδόν καθημερινή υπέρβαση των ωραρίου, για να απαντηθούν τα δεκάδες χιλιάδες ‘’αιτήματα’’ ή να μην παραγραφούν φορολογικές υποθέσεις και η απλήρωτη δουλειά στο σπίτι απογεύματα και Σαββατοκύριακα, σε μια περίοδο μάλιστα ανεξέλεγκτης ακρίβειας, δεν μπορεί και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν μια νέα… κανονικότητα.

Όπως και δεν θα επιτρέψουμε η οριακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι υπηρεσίες μας, με ευθύνη των πολιτικών ηγεσιών, να αποτελέσει το πρόσχημα για την εμπλοκή Ιδιωτών.

Στις 24 Ιανουαρίου θα στείλουμε ένα πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση και την ηγεσία της ΑΑΔΕ.

Μήνυμα αποφασιστικής διεκδίκησης ανθρώπινων συνθηκών εργασίας, υπεράσπισης του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας και απαίτησης για λήψη μέτρων ενίσχυσης των εισοδημάτων απέναντι στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας.

Στις 24 Ιανουαρίου 2024 οι εργαζόμενοι στην ΑΑΔΕ, το ΣΔΟΕ, τις Κτηματικές Υπηρεσίες και τις Κεντρικές Υπηρεσίες απεργούμε διεκδικώντας:

Ανθρώπινες Συνθήκες Εργασίας.

Προσλήψεις Προσωπικού.

Να μπει τέλος στη συρρίκνωση (στο όνομα της ‘’αναδιοργάνωσης’’) των υπηρεσιών μας.

Ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών μας.

Ουσιαστικές Αυξήσεις στους Μισθούς.

Επαναφορά του 13 ου και 14 ου Μισθού.

Απεργία σήμερα
Απεργία σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις