Σκληρή απάντηση

Ο Ανδρέας Παπαδάκος απευθύνει μήνυμα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μιλά για τα πικρά συμπεράσματα αλλά και για το πως, το όραμά του για εκσυγχρονισμό του δήμου «τρόμαξε» μερικούς που έχουν «βολευτεί».

Ο Ανδρέας Παπαδάκος για τις εκλογές

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες που στηρίξατε την παράταξη «Ήλιδα 36», τους συνεργάτες μου και εμένα.

Τους τελευταίους μήνες δώσαμε μια σκληρή και έντιμη μάχη, διότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κατεστημένο, το παλιό και τη συνήθεια, και όπως διαπιστώσαμε η συνήθεια στην Ήλιδα έχει παγιωθεί και το προσωπικό συμφέρον ζει και βασιλεύει, ενώ το κοινό όφελος και η ανάπτυξη αποδείχθηκε ότι είναι άγνωστες λέξεις …

Έχω πει αρκετές φορές ότι δεν είμαι πολιτικός και ούτε θέλω να γίνω, το μόνο που ήθελα και θέλω είναι να αλλάξω τον τόπο και να προσφέρω και το έχω αποδείξει, και ούτε περίμενα τις εκλογές για να το κάνω.

Και μπορεί να μην είχαμε ως παράταξη το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως από όλη αυτή τη διαδικασία έγινα σοφότερος και κάποιοι μου έδωσαν να καταλάβω ό,τι έχουν μεγαλύτερη αξία τα χαλίκια, η πίσσα και τα λίγα ευρώ για την εξαγορά του σταυρού ορισμένων, παρά τα έργα που ήθελα να φτιάξω…

Είναι προφανές ότι ο εκσυγχρονισμός του δήμου, η εξυγίανση και η ασφάλεια που ήθελα να σας προσφέρω τρόμαξε κάποιους και δεν ήθελαν να ξεβολευτούν, δεν σας αδικώ.

Και φυσικά μου λύθηκαν όλες οι απορίες για την εικόνα και το ρυθμό ανάπτυξης που έχει στην πραγματικότητα ο δήμος Ήλιδας.

Σας ευχαριστώ πολύ, εδώ θα είμαστε, θα τα λέμε και θα κρινόμαστε, συνεχίζουμε !

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδάκος

Νεότερη εξέλιξη

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της Αμαλιάδας έβαλε ο Ανδρέας Παπαδάκος!

Παπαδάκος: Ενώνουμε δυνάμεις – Αλλάζουμε τον Τόπο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *