Φιάσκο Λέντζα με το σχολείο της Ανδραβίδας;

«Χαμός» στην Ανδραβίδα με το παλαιό πέτρινο Δημοτικό Σχολείο, καθώς όπως όλα δείχνουν ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας δεν είπε στους κατοίκους τα πράγματα όπως είναι…

Τι συνέβη στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τσιρίκου, ο δήμαρχος πιάστηκε να μην λέει την αλήθεια καθώς η ίδια η  ΚΤΥΠ ΑΕ διαψεύδει αυτά που υποστήριξε δημοσίως ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας!!!

Ανδραβίδα σχολείο

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, για πολλοστή φορά, ο απερχόμενος δήμαρχος ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ συλλαμβάνεται Ψευδόμενος.Τουτη τη φορά έναντι των κατοίκων της Ανδραβίδας.

Πρόσφατα διαβεβαίωσε τους Ανδραβιδαίους, με συνέντευξή του, ότι κατέθεσε στην ΚΤΥΠ Α.Ε. μελέτη για την επισκευή του ιστορικού πέτρινου Δημοτικού σχολείου της Ανδραβίδας.

Η ΚΤΥΠ Α.Ε. ωστόσο με ηλεκτρονικό της έγγραφο,το οποίο φέρει ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2023, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος του ενεργού πολίτη της πόλης κ.Νικολάου Δημάκη, διαβεβαιώνει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατατέθηκε από τον δήμο Ανδραβίδας -Κυλλήνης σχετική μελέτη.

Ο απερχόμενος δήμαρχος πολιτεύτηκε Ψευδόμενος, συνεχίζει να πολιτεύεται κατά τον ίδιο τρόπο. Συνεχίζει να πολιτεύεται εξαπατώντας τους δημότες,συνεχίζει να πολιτεύεται πιστεύοντας πως οι δημότες είναι κορόιδα….

Τα ψέματά του όμως τελειώνουν κάπου εδώ. Στις 8 του Οκτώβρη θα λάβει την απάντηση που του αρμόζει…

Κατά τα λοιπά ισχύει το….τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα!

Πρέπει να παραιτηθεί ο Γιάννης Λέντζας; Ναι!

Το papafotis.gr θεωρεί, όπως και κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, ότι ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας πρέπει να δώσει συγκεκριμένη και ικανοποιητική απάντηση ή να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Δείτε την δημοσίευση του κ. Δημάκη που ακολουθεί:

Αγαπητοί συνδημότες, σας εχω μία δυσάρεστη εκπληξη που αφορά επίσημες δηλωσεις του κ Δημάρχου.

Ο κ Δήμαρχος υποστήριξε σε γραπτες δηλώσεις του, οτι είναι σε εξέλιξη εκπόνηση μελέτης απο την ΚΤΥΠ, για το πέτρινο κτίριο Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας, και η ΚΤΥΠ, μόλις μου απάντησε εγγραφως οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Διαβάστε:

Αξιότιμη κυρία Παπαδάτου, καλημέρα σας.

Σας έχω αποστείλει ηλεκτρονική επιστολή στις 30 Μαίου 2023(1:54 πμ) με τίτλο ΚΤΥΠ, και περιεχόμενο κειμένου, σχετικά με το παραδοσιακό πέτρινο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας, που απο τον σεισμό του 2019 έχει καταστεί μη λειτουργικό, αιτούμενος κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το έν λόγω κτίριο(όπως άν υπάρχει απο την ΚΤΥΠ εκπόνηση μελέτης σε εξέλιξη κλπ κλπ).

Δυστυχώς η υπηρεσίας σας, ποτέ δεν μου απάντησε εγγράφως, κατά παράβαση του Κώδικα Διοικητικής διαδικασίας, στο οποίο ορίζεται με απόλυτη σαφήνεια, η προθεσμία των 50 ημερών, απο την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.

Είναι ο Ν.4057/2012, άρθρο 107, παρα. 1, περ. ιγ

Μάλιστα πρέπει να γνωρίζετε, οτι σχετικά με την παράβαση του ανωτέρω νόμου, υπάρχουν ήδη αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων της χώρας, αρκετά αυστηρές.

Ενδεικτικά το Συμβούλιο Επικρατείας, έχει δεχθεί οτι στοιχειοθετείται αποζημιωτική ευθυνη του Δημοσίου σε περίπτωση υπέρβασης ή μη τήρησης, της εκ του νόμου προθεσμίας(ΣτΕ 1012/2008) και επάγεται ευθύνη, οχι μόνο καταβολής συμβολικού χρηματικού ποσού έως 600€, αλλά και πλήρους αποζημίωσης.

Να σας θυμίσω εν τω μεταξύ, οτι αφού πεισματικά αρνηθηκατε να μου απαντήσετε εγγράφως, σε πολλαπλές τηλεφωνικές μου οχλήσεις, μετα απο επιμονή μου, αναγκαστήκατε να μου πείτε προφορικά(συγκεκριμένα ήταν 20 Ιουλίου και ωρα 12:45), οτι η ΚΤΥΠ, δεν έχει αναλάβει καμμία εκπόνηση μελέτης, σχετικά με την αναστήλωση του εν λόγω πετρινου κτιρίου.

Σήμερα όμως, σε δελτίο τυπου ο κ Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αναφέρει εκτός των άλλων έργων του, και την εκπόνηση μελέτης που έχει αναλάβει η υπηρεσίας σας και είναι σε εξέλιξη, σχετικά με την αναστήλωση του κτιρίου.

Αξιότιμη κυρία Παπαδάτου, πείτε μου σας παρακαλώ θερμά, αφενός αν ισχύει κάτι τέτοιο, και αφετέρου ποιά ημερομηνία έγινε το σχετικό αίτημα του Δημου Ανδραβίδας-Κυλλήνης(Αριθμο Πρωτοκόλλου κλπ).

Τέλος, αν όντως υπαρχει μελέτη σε εξέλιξη, πείτε μας σας παρακαλώ πολύ, πότε προβλέπετε να ολοκληρωθεί και ποιό το κόστος της;;

Πεπεισμένος, οτι εστω και με σοβαρότατη καθυστέρηση, η υπηρεσίας σας θα μου απαντήσει στα ανωτέρω ερωτήματα εγγράφως, με κάθε σαφήνεια, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βεβαίως, επειδή έχει ήδη χαθεί απαραδεκτα πολύς χρόνος απο το αρχικό μου αίτημα, παρακαλώ οπως η απαντησή σας, να είναι εξαιρετικά άμεση.

Με βαθύτατη εκτίμηση.

Δημάκης Νικολαος(τηλ επικοινωνίας 6950…).
Παρακαλώ, οπως μου δοθεί Αριθμος Πρωτοκολλου, ηλεκτρονικά.

απάντηση ΚΤΥΠ ΑΕ σε Δημάκη
Απάντηση ΚΤΥΠ ΑΕ σε Δημάκη

Δήμαρχε Γιάννη Λέντζα αυτό πόσο κόστισε;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *