Βασίλης Τσιρίκος ξαφνικά για δήμαρχος

Και ξαφνικά …Τσιρίκος στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ανακοίνωσε ο κ. Βασίλης Τσιρίκος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους συνδημότες που με παροτρύνουν να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου αλλά και χρέους προς τον τόπο, ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου του Δήμου Ανραβίδας –Κυλλήνης.

Πολύ σύντομα θα σας γνωστοποιήσω τις υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων σε ομάδες και ανά δημοτικό διαμέρισμα.

Το papafotis.gr εύχεται κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητα Τσιρίκου καθώς ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης έχει δεινοπαθήσει από πολιτικές ηγεσίες οι  οποίες αποδείχθηκαν πολύ κατώτερες των περιστάσεων…

Φυσικά, θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις σε έναν δήμο που τον γνωρίζουμε πολύ καλά και θα σας ενημερώνουμε για το τι πραγματικά συμβαίνει. Όπως κάνουμε πάντα.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι υπήρξε έντονο παρασκήνιο πριν την ανακοίνωση Τσιρίκου. Για αυτό βέβαια, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς σύντομα σε επόμενο δημοσίευμα.

Βασίλης Τσιρίκος
Βασίλης Τσιρίκος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *