Αμαλιάδα επιτυχία Παπαδάκου

Συγκλονιστική συγκέντρωση στην Αμαλιάδα το Σάββατο το βράδυ και αναμφισβήτητα μια τεράστια επιτυχία του Ανδρέα Παπαδάκου!

Το κλειστό Γυμναστήριο γέμισε από κόσμο. Μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο είχαν τοποθετηθεί άλλα πεντακόσια καθίσματα. Και αυτά γεμάτα!

Ο κόσμος είχε παλμό και ο ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα επικρατούσε.

Είναι ξεκάθαρο, μετά τη σημερινή συγκέντρωση, ότι ο Ανδρέας Παπαδάκος σήμερα, όχι μόνο σφράγισε το εισιτήριο για την δεύτερη Κυριακή αλλά ανοίγει μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη από την πρώτη Κυριακή!!!

Είναι επικοινωνιακά μια τεράστια επιτυχία (όπως γράφουμε και στον τίτλο) και απομένει στον κ. Παπαδάκο και στους συνεργάτες του, το πως θα την χειριστούν ώστε να τους οδηγήσει στη νίκη, ακόμα και από την πρώτη Κυριακή!

Ομιλία Παπαδάκου 30 λεπτά πριν Ξεκινήσει!!!
Ομιλία Παπαδάκου Η φωτογραφία είναι 30 λεπτά πριν ξεκινήσει και ενώ ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται για αρκετή ώρα ακόμα!!!

Στο papafotis.gr εκτιμούμε πως δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη εκδήλωση σε αριθμό συμμετεχόντων αλλά και σε ενθουσιασμό στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο στην Ηλεία!

Υποδοχή και ομιλία Ανδρέα Παπαδάκου

Όταν δε. μπήκε στον χώρο όπου βρισκόταν η εξέδρα της ομιλίας ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος, έγινε αποθεωτική υποδοχή από τους υποστηρικτές και φίλους του ΗΛΙΔΑ 36.

Ανδρέας Παπαδάκος ομιλία στο κλειστό
Ανδρέας Παπαδάκος Η ομιλία του στο κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας κέρδισε την προσοχή όλης της Ηλείας για το πλήθος των υποστηρικτών, που κατάφερε να συγκεντρώσει!!!

 

Ανδρέας Παπαδάκος ομιλία Το σήμα της νίκης επιβεβλημένο μετά την σημερινή αποθέωση που γνώρισε στην Αμαλιάδα
Ανδρέας Παπαδάκος Το σήμα της νίκης επιβεβλημένο μετά την αποθέωση που γνώρισε στην Αμαλιάδα!!!

 

Διαβάστε τελευταίες δημοσιεύσεις μας με ειδήσεις του Ανδρέα Παπαδάκο

Αμαλιάδα : «Χαμός» με δημοσκόπηση

Ανδρέας Παπαδάκος: Χαρίζει το μισθό του δημάρχου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *