Έντονη διάψευση από Χριστοφόρου

Την έντονη διάψευση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Χριστοφόρου αλλά και τη σκωπτική δήλωση Λυμπέρη περί… «αρουραίων» προκάλεσε δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου του Δήμου Ήλιδας που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΛΙΔΑΣ

«Με ψεύδη επιχειρούν να πλήξουν την αξιοπιστία του δήμου»

Αναληθές, ανακριβές και κακόβουλο, χαρακτήρισε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου, μεμονωμένο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα αναφορικά με τον δήθεν καθαρισμό ιδιωτικού καταστήματος από συνεργείο του δήμου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες από ψευδή σχόλια και δημοσιεύματα, διευκρινίζονται τα κάτωθι:

Στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ιφίτου στην Αμαλιάδα λειτουργούσε κατάστημα με ηλεκτρονικό υλικό και ανταλλακτικά μελανιών από τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο ίδιος, όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε παύση της λειτουργίας του καταστήματός του προσήλθε στον Δήμο στις αρχές Μαΐου και με αίτηση που υπέβαλλε ζήτησε να γίνει αποδοχή δωρεάς μεταχειρισμένων Η/Υ και laptops, προκειμένου να τα αξιοποιήσει ο δήμος προς χρήση ή να διατεθούν στην ανακύκλωση.

Μετά την σχετική αποδοχή της δωρεάς από τον δήμο, συνεργείο μετέβη στον χώρο που λειτουργούσε το κατάστημα για να παραλάβει το υλικό.

Κάποια αντικείμενα μεταφέρθηκαν προς χρήση σε υπηρεσίες του δήμου και κάποια άλλα για ανακύκλωση στον χώρο συλλογής των αντικειμένων ηλεκτρονικών συσκευών.

Γι’ αυτό και η παρουσία εργαζομένων του Δήμου στο σημείο. Ατυχώς, αν και όπως αποδεικνύεται εκ του πονηρού, κάποιοι έσπευσαν να φωτογραφήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις με κακόβουλα σχόλια.

Η αρχή της υπηρεσίας είναι να σέβεται τον εργαζόμενο και ουδέποτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου προχώρησε σε καταστρατήγηση της νομοθεσίας, ούτε εκμεταλλεύτηκε τους εργαζόμενους. Αυτό το διευκρινίζουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν αγαστή συνεργασία μαζί του.

Δυστυχώς τέτοια δημοσιεύματα δεν υπηρετούν τις αρχές της δημοσιογραφίας και της έγκυρης ενημέρωσης και προσφέρουν μόνο κακές υπηρεσίες στον πολίτη.

Άνθρακες ο θησαυρός

Ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, με έκπληξη είδε το αναληθές δημοσίευμα και συναντήθηκε με τον κ. Χριστοφόρου για να διευκρινιστεί το θέμα.

«Έκπληκτοι, αν και δεν είναι η πρώτη φορά, είδαμε ένα κακόβουλο και ψευδές δημοσίευμα που αποσκοπεί στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Την ίδια έκπληξη ένιωσε και ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος προχώρησε στην δωρεά προς τον δήμο την οποία και κάναμε αποδεκτή και τον ευχαριστούμε θερμά.

Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός και περιμένουμε να βρουν οι κακόβουλοι την ευθιξία να ζητήσουν οι ίδιοι συγνώμη» δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, σχολίασε με καυστικό τρόπο, το πολλοστό ψευδές δημοσίευμα που επιχειρεί να πλήξει την δημοτική αρχή:

«Όταν οι αρουραίοι βγαίνουν από τους υπονόμους, βρωμίζουν τον τόπο με fake news».

ΑΙΤΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *