Αμαλιάδα: Διέβη τον Ρουβίκωνα η Κλεονίκη Γκουβίτσα

Στη δημοσίευση της απόφασής της, να είναι υποψήφια δήμαρχος Ήλιδας τον Οκτώβριο του 2023, προχώρησε εχθές η γνωστή δικηγόρος της Αμαλιάδας κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα.

Επέλεξε να το πράξει μέσα από την εφημερίδα «Πατρίς», παραχωρώντας μια μικρή συνέντευξη.  Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, δήλωσε πως τα παιδιά της ήταν η αιτία που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Ήλιδας.

Επιθυμία είναι να δημιουργήσει έναν δήμο, στον οποίο οι νέοι να έχουν κάθε λόγο να παραμείνουν και να δημιουργήσουν. Ιδιαίτερα τόνισε, ότι θα στηρίξει την εκλογική της προσπάθεια σε νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζεται τα ίδια «θέλω».

Για τους αντίπαλους υποψηφίους δημάρχους δήλωσε χαρακτηριστικά: «δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο, είτε γιατί κουράστηκαν, είτε γιατί βιολογικά δεν μπορούν».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν θα ζητήσει την πολιτική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας (ως γνωστό και ενεργό μέλος της στην Αμαλιάδα), είπε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Αντίθετα, θα επιδιώξει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Το papafotis.gr εύχεται κάθε επιτυχία στην κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την εμφάνιση τόσο της βασικής ομάδας συνεργατών της όσο και την παρουσίαση του οράματός της για τον δήμο Ήλιδας.

 

Η Ahepa Ηλείας ch.47 “Ανδρέας Αθ. Παπαδάκος” διοργανώνει εκδήλωση για τη Μικρασιατική Εκστρατεία

 

Πύργος: Κάλεσμα για την πόλη μας από τους συλλόγους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *