Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Αμαλιάδα – «Απαξίωση της Δημοτικής περιουσίας»

Share

Για “Απαξίωση της Δημοτικής περιουσίας” κάνει λόγο σε δημόσια ανακοίνωσή του ο κ. Ιωάννης Χριστόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας με τον συνδυασμό του κ. Ανδρέα Παπαδάκου «¨Ηλιδα 36».

“Απαξίωση της Δημοτικής περιουσίας”

“Έργα και ημέρες του Δημάρχου Ήλιδας”

Το κληροδότημα Λεχουρίτη στο πεζόδρομο της οδού Κοραή ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, εμβληματικό διατηρητέο κτίριο με διαχρονική αισθητική για την πόλη μας, παρά το γεγονός ότι έχει πλήρως αποκατασταθεί με χρήματα των φορολογουμένων, έχει αφεθεί στην εγκατάλειψη και στη μοιραία καταστροφή του.

Εάν βέβαια ανήκε στην ιδιοκτησία οιουδήποτε εκ των αρμοδίων φορέων, δηλαδή στην ιδιοκτησία του κυρίου Δημάρχου (και των συν αυτώ) θα ήταν ένα λαμπερό φωτεινό κτίριο πλήρως προσοδοφόρο και αξιοποιημένο.

Η ενσυνείδητη αυτή αφροντισιά και η ασυνέπεια προς τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας επιφέρουν την μήνιν των πολιτών και προσβάλλουν τη μνήμη των αποθανόντων δωρητών.

Επιπλέον ας γνωστοποιήσουμε στους Δημότες ότι στο παραπάνω εμβληματικό κτίριο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος “Ήλιδα 36”, έχει φροντίσει για την διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου ως βιβλιοθήκη με δωρεά (γραφεία έπιπλα και άλλου είδους εξοπλισμό) πολλών χιλιάδων Ευρώ, που ρημάζουν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Κύριε Δήμαρχε ο λαός οφείλει να δώσει λύση στις παραπάνω λεηλασίες, καταστροφές και στην προσωπική σας αδιαφορία.

Ιωάννης Χριστόπουλος
Διευθυντής Εσπερινού σχολείου Αμαλιάδας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας “¨Ηλιδα 36”

Απαξίωση της Δημοτικής περιουσίας
Απαξίωση της Δημοτικής περιουσίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις