Δε. Σεπ 26th, 2022
Μπάζα στο κέντρο των Λεχαινών

Μεγάλες στιγμές για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης! Οι φωτογραφίσεις της Δημοτικής Αρχής με ρυθμό πολυβόλου. Έργα από εδώ, έργα από εκεί, έργα παραπέρα.

Τώρα, εάν είστε κάτοικος στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και αναρωτιέστε «ποια έργα;;;» θα σας συμβουλέψουμε να μην αναρωτηθείτε δημοσίως.

Αναλαμβάνουν αμέσως υπηρεσία τα τρολ του διαδικτύου και σε χρόνο μηδέν, θα βρεθείτε να είστε «προκατειλημμένοι», «εμπαθείς», «περίεργοι» και στην καλύτερη περίπτωση «χαζούληδες» που δεν βλέπετε την κοσμογονία που συντελείται από άκρη σε άκρη στον δήμο.

Επιτέλους, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

Και επειδή δικαιώνεται, βγάζουμε βρε αδερφέ και καμιά δεκαριά φωτογραφίες στην καθισιά μας. Φωτογραφίες σαν και αυτές όμως που δημοσιεύουμε, δεν πρόκειται να δείτε ποτέ στον …«μαχόμενο» Τύπο. Έντυπο ή ηλεκτρονικό.

Για να γνωρίζουν και υπόλοιποι αναγνώστες μας οι οποίοι δεν είναι από τα Λεχαινά, αυτές οι «ωραίες εικόνες προόδου, κοσμογονίας και πολιτισμού» έρχονται από την οικιστική καρδιά της πόλης όπου εδρεύει το Δημαρχείο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Ναι, ναι από το κέντρο της πόλης. Όχι από κάποιο απομακρυσμένο και ξεχασμένο σημείο του δήμου. Πρόκειται για Δημοτικό χώρο πάρκινγκ. Όπως βλέπουμε και από την πινακίδα «συγχρηματοδοτείται» κιόλας!

Συγχρηματοδότηση στα μπάζα;;;
Συγχρηματοδότηση στα μπάζα;;;

Μπάζα και ότι άλλο φαίνεται στις φωτογραφίες μαζί με άλλα χαριτωμένα χνουδωτά τετράποδα που δεν βλέπετε, τα οποία αρέσκονται να μαζεύονται σε τέτοια μέρη μεταδίδουν το μήνυμα και στον πλέον σκεπτικιστή, ότι ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης οδεύει σε μια νέα εποχή.

Για την ιστορία, τα μπάζα κοντεύουν να συμπληρώσουν ένα χρόνο στο σημείο που βλέπετε. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής σκέφτονται εάν θα πρέπει να εορτάσουν την επέτειο με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις…

Όλως περιέργως δεν έχουμε δει την Δημοτική Αρχή να φωτογραφίζεται δίπλα από τα μπάζα. Και με το δίκιο μας αναρωτιόμαστε:

– Αξιότιμε Δήμαρχε Γιάννη Λέντζα τόσες φωτογραφίες βγάζετε κάθε μήνα. Δεν θα βγάλετε και εδώ μια φωτογραφία;

Μήπως τα μπάζα που παραμένουν σχεδόν ένα έτος είναι ηθελημένη ...εικαστική παρέμβαση;
Μήπως τα μπάζα που παραμένουν σχεδόν ένα έτος είναι ηθελημένη …εικαστική παρέμβαση;

 

Και στρωματάκι! Για να ξεκουράζονται οι τετράποδοι χνουδωτοί επισκέπτες να υποθέσουμε;;
Και στρωματάκι! Για να ξεκουράζονται οι τετράποδοι χνουδωτοί επισκέπτες να υποθέσουμε;;

 

Η πρόοδος είναι εμφανής. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους!
Η πρόοδος είναι εμφανής. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.