Αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση τακτικής προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγο πριν η 34χρονη βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, την ερχόμενη Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο, της κόρης της Τζωρτζίνας.

Αίτηση αποφυλάκισης

Σε ανακοίνωση του γραφείου του, αναφέρεται πως κατατέθηκε αίτημα αποφυλάκισης στην 35η ανακρίτρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Στην ανακοίνωση γίνεται ακόμα μια επίθεση στους ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη και στην αντιεπιστημονική εξέταση που έκαναν και αναφορά στις καταθέσεις και τους έλεγχους από διάφορους άλλους ιατροδικαστές που αποδεικνύουν την αλήθεια, σύμφωνα με την πλευρά του κ. Κούγια.

«Κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται αδικήματα», τονίζεται.

Τέλος, υπάρχει προαναγγελία για πειθαρχική αναφορά, μήνυση και αγωγή κατά των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια:

Σήμερα, συνεργάτης του γραφείου μας, λόγω της απασχολήσεως του κου Κούγια στα δικαστήρια, κατέθεσε ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών αίτημα της Σ.Π. για την άμεση απελευθέρωσή της, αφού μετά τις νεκροψίες – νεκροτομές και τις επακολουθήσασες ιατροδικαστικές εκθέσεις των κ.κ. τακτικών ιατροδικαστών Τσάκωνα, Τσιόλα (προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών), την πραγματογνωμοσύνη για την Μαρία- Ελένη του τακτικού ιατροδικαστή Πειραιώς κου Τσαντιρη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Λαρίσης κου Κραββαρίτη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Πελοποννήσου και παθολογοανατόμου κου Μεσογίτη, τη μαρτυρική κατάθεση και την προηγηθείσα έκθεση της ιατροδικαστή του πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Δημακοπούλου, τη νέα μαρτυρική κατάθεση του ιατρού – παθολογοανατόμου του ΚΑΤ κου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην ουσία ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση, αλλά και την πρώτη παθολογοανατομική του έκθεση, αλλά κυρίως την από 20/1/2023 επτάωρη συμπληρωματική κατάθεση της κας Αγγελικής Τσιόλα επί όλων των ιατρικών επιστημονικών προσεγγίσεων, δηλαδή μετά από όλες τις παραπάνω καταθέσεις και εκθέσεις που έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο και χωρίς καμία βιβλιογραφία, των αυτοδιορισμένων ιατροδικαστών Αθηνών κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, είναι επιβεβλημένη και χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση η άμεση αποφυλάκιση τα κας Σ.Π., η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εις βάρος των άτυχων παιδιών της, της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αφού πλέον η εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου έχει καταρρεύσει και κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος.

Πειθαρχική αναφορά

Πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψεύδους καταθέσεως θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα το δικηγορικό μας γραφείο κατ’ εντολή της κας Σ.Π. για την στερούμενη παντελώς επιστημονικού υποβάθρου, κατά παγκόσμια ιατροδικαστική πρωτοτυπία, ιατρική γνωμοδότησή τους και τις μαρτυρικές τους καταθέσεις».

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *