Εικόνες αίσχους στη Λίμνη Μουριάς

Εικόνες πραγματική «γροθιά στο στομάχι» από τον βιασμό της πανέμορφης φύσης, με την οποία ο Θεός μας ευλόγησε σε αυτόν τον τόπο και εμείς αποδεικνυόμαστε παντελώς ανάξιοι να τον διαφυλάξουμε…

Εικόνες αίσχους και ντροπής δημοσίευσε στην σελίδα του πριν λίγο ο μαχητικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Φίλων Λίμνης Μουριάς & Αλφειού Ποταμού.  Κάντε κλικ εδώ  και δείτε μόνοι σας τις φρικτές εικόνες, για τις οποίες οι αρμόδιοι… «σφυρίζουν κλέφτικα». 

Τα μέλη του Συλλόγου μαζί με τις φωτογραφίες κοινοποίησαν και ένα κείμενο «φωτιά» που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το τι συμβαίνει.

Το αναδημοσιεύουμε στο papafotis.gr και δηλώνουμε δημόσια ότι θα υποστηρίξουμε με κάθε δυνατότητα που διαθέτουμε τα μέλη του Φυσιολατρικού Συλλόγου Φίλων Λίμνης Μουριάς & Αλφειού Ποταμού στην ιερή τους προσπάθεια να εξαλειφθούν αυτές οι απαράδεκτες εικόνες.

Ακολουθεί το κείμενο του Φυσιολατρικού Συλλόγου Φίλων Λίμνης Μουριάς & Αλφειού Ποταμού:

«Το Σάββατο λέει.. Άνοιξαν οι μπουκαπόρτες του αντλιοστασίου του Καβουριού και μετά από καταγγελία που έγινε… Μας είπαν ότι μαύρισε η θάλασσα από φυτοφάρμακα αλλά και λύματα που πέφτουν στον χώρο της Λίμνης Μουριάς…!

Οπότε τουλάχιστον 500 μέτρα δεξιά και αριστερά δεν πρέπει να πηγαίνουμε για μπάνιο….! Στα 600 σίγουρα όμως η θάλασσα θα είναι πένα! Ρε ποιον κοροϊδεύετε….?? Κοιτάξτε αυτήν την στιγμή σε 6500 στρέμματα…

Από την Σπιάντζα έως το Καβούρι τι γίνεται… (Φυτοφάρμακα, μπάζα, οικιακά σκουπίδια, ελενίτ, κεραμίδια, καναπέδες, ψυγεία, ψοφίμια, φορτηγά ολόκληρα από μαλλιά ζώων, και ότι άλλο γουστάρετε…!

Όλα τα κατάλοιπα αφού με κάποιον τρόπο καούν 🤔και αφού με κάποιον τρόπο χωθούν από μηχανήματα 🤔καταλήγουν στα στάσιμα κανάλια της περιοχής…

Όταν το αντλιοστάσιο στο Καβούρι ανοίξει τις μπουκαπόρτες… Λογικό και επόμενο να τραβήξει όλο αυτόν τον καρκίνο και να τον πετάξει στην θάλασσα…!

Μην απορούμε και για τις τσούχτρες που έχουμε λοιπόν…..! Ξέρετε γιατί έχουμε τσούχτρες? Γιατί τους αρέσει ο καρκίνος…! Ευχαριστώ!!! Να ξέρετε και κάτι ακόμα…  Στην περιοχή της Κυανής Ακτής…

Πίσω στην λίμνη… Άνοιξε ένας καινούριος σκουπιδότοπος.. Για να σώσει την κατάντια του Πύργου..!!! Α, και κάτι τελευταίο… Αυτός που είπε ότι όσοι επιθυμούν τον Επαναπλημμυρισμό της Λίμνης..

Να προσέχουν μην βρουν στον πάτο της Λίμνης σκουπίδια.. Του λέω το εξής :

α) είμαστε πολλοί που την επιθυμούν… Για πολλούς και διάφορους λόγους.. Που είναι ψιλά γράμματα για σένα…

β) Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρούμε σκουπίδια γιατί θα τα καθαρίσεις πρώτα..

Και γ) είναι σίγουρος ο Επαναπλημμυρισμός..»

 

 

Αποκλειστικό! Παρέμβαση Εισαγγελέα για το αίσχος των απορριμμάτων στον Πύργο!

 

 

Πρέπει να στηριχτεί ο Φυσιολατρικός Σύλλογος στον Πύργο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *