Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αίσχη στο γήπεδο της Α.Ε.Λεχαινών!

Share

Αίσχη στο γήπεδο της Α.Ε.Λ. καταγγέλλουν, με μια δημοσίευση που «ξεχειλίζει» αγανάκτηση, στη σελίδα τους οι φίλοι της ομάδας.

Το papafotis.gr δηλώνει την απόλυτη στήριξή του στους φίλους της ΑΕΛ και ενώνει τη φωνή του μαζί με τις υπόλοιπες που απαιτούν τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης έχει την υποχρέωση να σταθεί δίπλα στην ΑΕΛ εμπράκτως και όχι με λόγια. Άλλωστε, από αυτά που βλέπουμε στο «Διαύγεια» λεφτά υπάρχουν…

Τι έγραψαν για τα αίσχη στο γήπεδο:

ΑΕΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο δημοτικό στάδιο Λεχαινών, με πολλή προσπάθεια κι έξοδα δικά μας, βάλαμε κάποιους υποτυπώδεις προβολείς περιμετρικά, ώστε όταν νυχτώνει -τώρα το χειμώνα νυχτώνει πολύ νωρίς-, να μπορούν τα παιδιά να ολοκληρώνουν την προπόνησή τους, έστω και μ’ αυτές τις συνθήκες.

Πριν λίγες μέρες διαπιστώσαμε ότι μας είχαν κλέψει κάποιους από τους προβολείς.

Είναι γνωστό ότι στο χώρο του σταδίου χρόνια τώρα κυκλοφορεί “τρωκτικό” κι εξαφανίζονται πράγματα.

Τους επισκευάσαμε και τους αντικαταστήσαμε. Κώστα Παναγιώταρε ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια. Όμως χθες το βράδυ βρήκαμε κομμένα και βανδαλισμένα όλα τα καλώδια στην πλευρά απέναντι από την κερκίδα.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που συμβαίνει και βέβαια δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Φυσικά και θα αποκαταστήσουμε με έξοδα μας τη ζημιά, φυσικά κι έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες νομικές κινήσεις ώστε ο δράστης ή οι δράστες να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν.

Όμως θέλουμε να ευαισθητοποιηθούν όλοι και να κατανοήσουν, ότι είμαστε όλοι φίλοι του αθλητισμού, είμαστε όλοι γνωστοί, κάνουμε μια προσπάθεια ο καθένας από την πλευρά του και τέτοιου είδους και ποιότητας ενέργειες δεν έχουν καμία θέση σε αθλητικούς χώρους.

Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να μην επανέρθουμε.

αίσχη στο γήπεδο της Α.Ε.Λεχαινών
Αίσχη στο γήπεδο της Α.Ε.Λεχαινών – Ο δήμος Ανδραβίιδας-Κυλλήνης να αναλάβει την πρωτοβουλία που επιβάλλει η κατάσταση

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις