Σα. Σεπ 24th, 2022

Στο protagonistes.tv και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη μίλησε ο κ. Νικόλαος Μπίστολας της εταιρίας AGROTAX ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Ο.Ε. η οποία είναι πιστοποιημένος φορέας για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα γραφεία της βρίσκονται στον Πύργο Ηλείας.

Ο κ. Μπίστολας αναφέρθηκε στον τρόπο που κύλησε η όλη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων, ποια προβλήματα ανέκυψαν, για την πίεση που υπάρχει στους συντάκτες των δηλώσεων και στα ΚΥΔ, για το τι αναμένουν στο θέμα της διασταύρωσης των δεδηλωμένων στοιχείων αλλά και στο θέμα που έχει προκύψει στις μεταβιβάσεις.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει στο ολιγόλεπτο video «…παρόλο που πληρούμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε ένα σύστημα υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ με ταχείς ρυθμούς και σωστές δηλώσεις, συνήθως παράγοντες οι οποίοι δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται χαλάνε αυτήν τη διαδικασία… »

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα που προέκυψε κατά την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα «Νέοι Αγρότες» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειώσουμε, ότι η AGROTAX ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Ο.Ε. έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα ως φορέας Γεωργικών Συμβουλών και είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο γεωργικών συμβούλων της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.