Άγριος ξυλοδαρμός δημοτικού υπαλλήλου καθαριότητας

Πολίτης που ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκαναν τα μηχανήματα καθαριότητας το πρωί, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου του.

Εκείνοι δεν του έδωσαν σημασία και συνέχισαν τη δουλειά τους. Ο …αγουροξυπνημένος δημότης κατέβηκε από το σπίτι του και «εκτός εαυτού» κατευθύνθηκε στον οδηγό του δημοτικού οχήματος. Αφού τον έπιασε από τα ρούχα και τον κατέβασε από το όχημα με τη βία άρχισε να τον γρονθοκοπηθεί ανελέητα.

Η αντίδραση των πολιτών

Οι συνάδελφοί του, οι οποίοι τα πρώτα λεπτά του περιστατικού είχαν σαστίσει αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους, επενέβησαν μαζί με διερχόμενους πολίτες και τράβηξαν τον άτυχο δημοτικό υπάλληλο από τα χέρια του οξύθυμου δημότη.

Όλα αυτά τα απίστευτα συνέβησαν στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Τέτοια περιστατικά ξαφνικής και αλόγιστης έκρηξης βίας έχουν πολλαπλασιαστεί μετά τον διετή εγκλεισμό των πολιτών λόγω κορωνοϊού, όπως παρατηρούν οι επιστήμονες στον τομέα της ψυχικής υγείας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *