Δημαρχείο Τυρνάβου ξυλοδαρμός υπαλλήλου

Όλη του την οργή του ξέσπασε δημότης επάνω σε δημοτικό υπάλληλο, εν ώρα λειτουργίας του Δημαρχείου. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο Τυρνάβου!

Όπως καταγγέλλουν οι δημοτικοί υπάλληλοι συχνές είναι οι απειλές που δέχονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και οι προστριβές με τους δημότες δυστυχώς , δεν απουσιάζουν.

Όπως γράφει το larissanet.gr :  «Απρόκλητη επίθεση από δημότη του δήμου Τυρνάβου δέχθηκε υπάλληλος νευραλγικής υπηρεσίας του δήμου Τυρνάβου με την οποία συναλλασσόταν ο δημότης στις 3.00 μ.μ. της Πέμπτης, την ώρα δηλαδή που άδειαζε το δημαρχείο.

Αποτέλεσμα αυτής της θρασύτατης επίθεσης ήταν να τραυματιστεί ο υπάλληλος ο οποίος μάλιστα προσήλθε στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στο δημαρχείο μεταξύ των υπαλλήλων που υποστηρίζουν ότι το επεισόδιο συνέβη εντός του Δημαρχείου, με αφορμή υπηρεσιακά θέματα, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων τους ως υπαλλήλων, ενώ δεν κρύβουν την πικρία τους για το γεγονός ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής καταδίκη από την πλευρά της δημοτικής αρχής, ενώ τονίζουν με νόημα ότι κάποιοι το εξέλαβαν ως μια προσωπική υπόθεση και διαφορά των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *