Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

«Άγιο είχε» 34χρονη στο Αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» (Φωτο)

Share

«Άγιο είχε» 34χρονη Χανιώτισσα στο Αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» που έφαγε αδέσποτη σφαίρα στο αμάξι της μόλις σχόλασε από τη δουλειά!

Ένα περιστατικό χωρίς προηγούμενο αναφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χανίων, η οποία διενεργεί σχετική έρευνα!

Συγκεκριμένα, μια αδέσποτη σφαίρα, προερχόμενη προφανώς από άσκοπο πυροβολισμό, καρφώθηκε στον ουρανό του αυτοκινήτου 34χρονης Χανιώτισσας εργαζόμενης στο Αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης, το απόγευμα του Σαββάτου, ακριβώς τη στιγμή που η κοπέλα έμπαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει αφού είχε ολοκληρώσει τη βάρδιά της!

«H κόρη μου σχόλασε στις 17:3ο το απόγευμα.

Την ώρα που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο, μας είπε ότι άκουσε ένα μπαμ» αναφέρει ο πατέρας της στο zarpaenws.gr σημειώνοντας ότι η σφαίρα θα μπορούσε για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου να είχε τραυματίσει την ίδια.

«Και μιλάμε για χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο, σε απόσταση αναπνοής τόσο από το πολιτικό όσο και από το πολεμικό αεροδρόμιο και από στρατιωτικές εγκαταστάσεις!» σχολιάζει ο ίδιος, εμβρόντητος από το περιστατικό.

«Άγιο είχε»
«Άγιο είχε»

Η σφαίρα, διαμετρήματος 9mm βγήκε ανέπαφη από τον ουρανό του αυτοκινήτου (Photo) και φυσικά παραδόθηκε άμεσα στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την προέλευσή της.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, σε κοντινή περιοχή (απόσταση 500 μέτρων) φιλοξενούνταν κοινωνική εκδήλωση.

Σημειώνεται δε ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο εκτός του αερολιμένα και εκτός του χώρου του αεροδρομίου σε ελεύθερο σημείο στάθμευσης καθώς οι διαχειριστές του αεροδρομίου ζητούν πλέον 50 ευρώ τον μήνα από τους εργαζόμενους για στάθμευση εντός.

Φωτογραφίες και πηγή της είδησης zarpanews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις