Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

ΑΕΕΠ: Ανακοίνωση για την απώλεια του Κ.Αντωνακόπουλου

Share

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, με θλίψη πληροφορήθηκε για την απώλεια του Κώστα Αντωνακόπουλου, ζυθοποιού και επίλεκτου μέλους του Συνδυασμού.

Ο εκλιπών από τους πρωτοπόρους ζυθοποιούς της χώρας μας, με πλούσιο έργο προσφοράς,  αποτέλεσε ενεργό και δραστήριο μέλος στο τμήμα Μεταποίησης του συνδυασμού μας.

Με σπουδές πληροφορικής και μηχανικού ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και Πολιτικής Οικονομίας, αφοσιώθηκε στο προϊόν που αγάπησε από μικρός, την ζυθοποίηση εκπροσωπώντας μέρος της ιστορίας του κλάδου των μικρών ζυθοποιών στην χώρα μας, καθώς υπήρξε ιδρυτής της Πατραϊκής Ζυθοποιίας, της πρώτης μικροζυθοποιϊας, στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών.

Με ενεργό συμμετοχή στα κοινά υπήρξε Γενικός Διευθυντής της Διαδημοτικής Εταιρείας ΟΤΑ (ΚΤΑΔΑ Αναπτυξιακή ΑΕ) Κέντρο Τοπικής Ανάπτυξης Δυτικής Αχαΐας.

Η πρώτη του ετικέτα η Διώνη, κόρη του Ουρανού και της Γης, θα το συνοδεύει στο τελευταίο ταξίδι του.

Ο επικεφαλής της Παράταξης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας εκ μέρους των μελών της παράταξης, θα παραστεί στην κηδεία και θα μεταφέρει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: dete.gr

Δείτε για Επιμελητήριο Αχαΐας 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις