«Κεραυνοί» Παπαδάκου σε Λυμπέρη για το νερό

Ο κ. Παναγιώτης Αδρακτάς, ο πρώην βουλευτής Ν.Δ δήλωσε δημοσίως ότι η Ν.Δ στο δήμο Ήλιδας στηρίζει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαδάκου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Αδρακτά αναφέρει τα εξής:

Μετά την ενημέρωση που είχαμε από το κόμμα εγώ και οι εν ενεργεία βουλευτές της Ν.Δ, οι πολιτευτές καθώς και οι οργανώσεις μας, η Ν.Δ υποστηρίζει στις εκλογές του Οκτωβρίου τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκο.

Προσωπικά είχα ήδη αποφασίσει να υποστηρίξω τον κ. Παπαδάκο επειδή πιστεύω ότι είναι αυτός που μπορεί να κάνει την ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο μας.

Είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, άρα τη δημιουργία την έχει μέσα του.

Θέλει να δώσει και όχι να πάρει.

Η προσφορά είναι τρόπος ζωής του και το έχει αποδείξει κυρίως στα θέματα υγείας

Είναι έντιμος και ανιδιοτελής

Περιστοιχίζεται κυρίως από νέους και άφθαρτους συμβούλους κ.ά.

Σε αντίθεση με τους άλλους υποψηφίους που διεκδικούν μετά από 25 χρόνια εγωιστικά τη δημαρχεία αλλά πλέον δεν μπορούν ούτε να τάξουν γιατί τα τάζουν 25 χρόνια και δεν τα υλοποιούν. Αλλά και οι υποψήφιοί συμβούλοι τους είναι οι ίδιοι που για 25 χρόνια ψήφιζαν τις αποφάσεις των δημάρχων.

Με πλήρη επίγνωση δηλώνω την υποστήριξή μου στον αγώνα του Ανδρέα Παπαδάκου και της παράταξής του και θα είμαι δίπλα του και τώρα και μετά τις εκλογές, καταθέτοντας τη μεγάλη εμπειρία μου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το όφελος και αναγέννηση του δήμου μας.

Σε αυτόν τον αγώνα καλώ όλους τους συμπατριώτες έξω και πέρα από κόμματα να πούμε αν μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς που καταδίκασαν το δήμο Ήλιδας τελευταίο στην ανάπτυξη.

Να αφήσουμε μικροεξυπηρετήσεις, εκβιασμούς και ό,τι άλλο χρησιμοποιούν τόσα χρόνια και να δούμε το μέλλον των παιδιών μας μέσα από την ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν είναι μόνο αυτοί, είμαστε και εμείς που μπορούμε καλύτερα.

Ήρθε η ώρα της αλλαγής !

Μετά τιμής

Παναγιώτης Αδρακτάς- πρώην βουλευτής Ν.Δ

Αδρακτάς
Παναγιώτης Αδρακτάς

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *