Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Αδελφοκτονία ο φόνος της Μπακογιώργου

Share

Αδελφοκτονία, όπως όλα δείχνουν, ήταν ο φόνος της άτυχης 22χρονης Φαίης Μπακογιώργου.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρικιαστικής δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα, πεταμένη σε δρόμο στην Κυψέλη, με τα εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης στο σώμα της.

Η ίδια η αδερφή της άτυχης γυναίκας που βίωσε την κόλαση στα χέρια της οικογένειάς της, φέρεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία της 23χρονης, παραδεχόμενη ότι εκείνη τη σκότωσε επειδή τη μισούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 23χρονη κατηγορούμενη η προφυλακίστηκε μετά την απολογία της, ομολόγησε την ανακρίτρια ότι εκείνη σκότωσε την αδερφή της, τον Οκτώβριο του 2021. Μάλιστα υποστήριξε ότι η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά της, οι οποίες επίσης προφυλακίστηκαν, δεν εμπλέκονται στη δολοφονία.

Η αδερφή της Φαίης επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα και ζήτησε από τις αρχές να γίνει διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Από πλευράς της, η μητέρα της Φαίης υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και ότι δεν θα σκότωνε το παιδί της επειδή το αγαπούσε πολύ, ενώ και η σπιτονοικοκυρά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη.

…διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις