Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε ο ένας, ελεύθεροι οι άλλοι δύο για ληστεία και 11 κλοπές

Share

Προφυλακίστηκε ο ένας, ελεύθεροι οι άλλοι δύο Προσωρινά κρατούµενος κρίθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν µαζί µε µια γυναίκα, το απόγευμα της περασµένης Παρασκευής, µε την κατηγορία της διάπραξης µιας ληστείας και έντεκα κλοπών.

Η ληστεία έγινε στην Πάτρα στις 26 ∆εκεµβρίου µε θύµα 70χρονο, από τον οποίο ο ένας από τους δύο άνδρες του αφαίρεσε µε τη βία το χρηµατικό ποσό των 145 ευρώ µε αποτέλεσµα να νοσηλευτεί.

Οι τρεις συλληφθέντες (δυο άνδρες – µια γυναίκα) χθες πέρασαν το κατώφλι του Ανακριτή Πατρών και ο ένας προφυλακίστηκε, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι µε περιοριστικούς όρους.

Κατηγορούνται ότι ως µέλη εγκληµατικής οµάδας διέπραξαν σε περιοχές της Αχαΐας, συνολικά έντεκα κλοπές (οκτώ τετελεσµένες – τρεις απόπειρες) σε πεζούς, σε οικίες και σε οχήµατα, προσεγγίζοντας τα θύµατα τους ανά δυάδες και µε την µέθοδο της απασχόλησης, τους αφαιρούσαν χρήµατα και κοσµήµατα.

Από τους αστυνοµικούς της Ασφάλειας συνεχίζονται οι έρευνες προκειµένου διακριβωθεί η συµµετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις