«Η Ζάκυνθος, αγκαλιάζει από τον Δήμο Πηνειού, την Ηλεία»

Α. Μαρίνος: «Υποδεχόμαστε τον μοναδικό Δημήτρη Κάνδηλα και το επιτελείο καλλιτεχνών του».

Δελτίο Τύπου

Ζακυνθινή αγκαλιά και αρώματα από τον Δήμο Πηνειού 

Ζακυνθινή κουλτούρα και παράδοση, ξεκινά παραμονή της εορτής του Αγίου Παϊσίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Καρδιακαυτίου στις 19.30, με τον πανηγυρικό εσπερινό όπου τα αναλόγια θα πλαισιώνουν αφιλοκερδώς, 10 Ζακυνθινοί καλλικέλαδοι ιεροψάλτες υπό τον πρωτοψάλτη Δημήτρη Κάνδηλα.

Μετά το πέρας της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Παϊσίου, τη σκυτάλη παίρνει η Γαστούνη όπου στην πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την 50μελή μεικτή χορωδία «Το όνειρο του παιδιού» με Ζακυνθινές καντάδες και με χορό από το ανεπανάληπτο μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Υακίνθη».

Η βραδιά θα συνεχιστεί και θα συναντήσει το ξημέρωμα, με την μαγευτική ορχήστρα του μαέστρου και τραγουδιστή Δημήτρη Κάνδηλα που θα ερμηνεύσει με την μελωδική του φωνή, τραγούδια που θα ξεσηκώσουν για χορό το κοινό.

Μαρίνος: Ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, δήλωσε για τη συναυλία: «Η επτανησιακή κουλτούρα θεωρώ πως είναι υπέρτερη όλων των άλλων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που απηύθυνα πρόσκληση προς τον τόπο καταγωγής μου τη Ζάκυνθο η οποία έγινε αποδεκτή με χαρά. Έτσι το πανέμορφο νησί του Ιονίου, το Φιόρο του Λεβάντε, αγκαλιάζει τον Δήμο Πηνειού και ολόκληρη την Ηλεία, με μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού τον παλιό και καλό φίλο, τον σπουδαίο καλλιτέχνη, επαγγελματία τραγουδιστή Δημήτρη Κάνδηλα ο οποίος έρχεται όχι μόνο αδαπάνως και φέρνει αδαπάνως 50 Ζακυνθινούς συμπολίτες μας αλλά έχει οργανώσει έτσι το πρόγραμμα που είμαι βέβαιος πως η βραδιά της Δευτέρας 11ης Ιουλίου θα είναι μοναδική και αξέχαστη».

Α. Μαρίνος: Υποδεχόμαστε τον μοναδικό Δημήτρη Κάνδηλα και το επιτελείο καλλιτεχνών του
Α. Μαρίνος: Υποδεχόμαστε τον μοναδικό Δημήτρη Κάνδηλα και τοεπιτελείο καλλιτεχνών του

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *