Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Δήμος Ήλιδας: Δημοσίευση Άκη Χουζούρη εναντίον …γκρινιάριδων!

Share

Με μια δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας ενημερώνει για τους ταχύτατους ρυθμούς εξυπηρέτησης των δημοτών για τους (πολύπαθους) λογαριασμούς νερού και …επιπλήττει τους μόνιμους «γκρινιάρηδες».

Διαβάστε τι γράφει:

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, πάνω από 500 άτομα εξυπηρετήθηκαν στη μεγάλη πλειονότητα για τους λογαριασμούς νερού. Με δόσεις με ρυθμίσεις με οδηγίες όλοι και όλες πλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους παρά τη ζέστη παρά τη γενικότερη απαξίωση των δημοτικών υπαλλήλων και του Δήμου Ήλιδας. Όμως η απόφαση έχει παρθεί.

Όλες και όλοι εξυπηρετήθηκαν.

Με έναν ταμία, η άλλη κυρία Ταμίας, βοηθούσε στην Πηνεία για τις αιτήσεις βοήθειας από την πυρκαγιά, όμως βρέθηκαν μερικοί και μερικές εξυπνάκηδες να πουν τα γνωστά «δεν δουλεύει τίποτα, δεν πληρώνουμε και άλλα γνωστά ηρωικά».

Οι ίδιοι άνθρωποι που στις ουρές στις τράπεζες ή στα ΑΤΜ ο χρόνος εξυπηρέτησης φτάνει τη μισή ώρα στο Δήμο Ήλιδας ο μέσος όρος ήταν 10 λεπτά. 10 λεπτά…

Έχουμε δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις.

Καμία εξαίρεση προχωρούμε στο νοικοκύρεμα του Δήμου Ήλιδας.

Σε όσους εμπρηστές εντός των τοιχών είναι εμπόδιο στην οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου, έχω να πω ότι είναι απομονωμένοι και η γραφικότητα τους κάνει κακό στο παρόν και στο μέλλον αυτού του τόπου.

Δημοσίευση Άκη Χουζούρη εναντίον ...γκρινιάριδων
Δημοσίευση Άκη Χουζούρη εναντίον …γκρινιάριδων

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις