Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πάτρα: Μετέωρο το «ντιλ» για την αγορά του Super B από τον Μένιο Φουρθιώτη

Share

Μετέωρο το «ντιλ» για την αγορά του Super Β καθώς παρουσιάσθηκε εμπλοκή στην εξαγορά του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού της Πάτρας από τον τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Οι προχωρημένες συζητήσεις των δύο πλευρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ντιλ, «σκάλωσαν» στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες, η απαίτηση της ιδιοκτησίας του σταθμού για άμεση απαλλαγή της από τα οικονομικά βάρη του σταθμού, που υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τούτο συνέβη τη στιγμή που ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αρχίσει να «τρέχει» τις διαδικασίες για τη μεταβίβαση όλων των μετοχών σε εταιρεία συμφερόντων του.

Εν τέλει, μπροστά στο ενδεχόμενο να τραβήξει σε χρονικό μάκρος η διαδικασία, η ιδιοκτησία του σταθμού «πάγωσε» τις διαβουλεύσεις.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αγοράζει το Super B με δικηγόρο τον Κούγια;

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Π», η πλευρά Φουρθιώτη εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την εξαγορά του σταθμού και αναμένεται η επόμενη κίνησή της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού παραγωγού Αλέξης Κούγιας σχολίασε στην «Π» ότι «το θέμα της αγοραπωλησίας είναι ανοικτό, αλλά στον παρόντα χρόνο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο…».

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις