Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Οι φοιτητές «κομάντο» ξαναχτυπούν – Σήμερα στο Μαξίμου

Share

Οι φοιτητές «κομάντο» ξαναχτυπούν και ξεδιπλώνουν πανό, «πιάνοντας στον ύπνο» την αστυνομική φρουρά στο Μαξίμου.

Τι συνέβη;

Μια μικρή ομάδα φοιτητών αιφνιδίασε τους αστυνομικούς που φυλάσσουν το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιώντας παρέμβαση με συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Μάλιστα μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων άνοιξαν πανό, το οποίο επιχείρησαν να αναρτήσουν στον φράχτη του Προεδρικού.

Οι φοιτητές «κομάντο» ξαναχτυπούν

Μετά την αποχώρηση Βέμπερ…

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την αποχώρηση του κ. Βέμπερ μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν για να απομακρύνουν με σπρωξίματα τους φοιτητές οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί «το εκτρωματικό νομοσχέδιο» ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν δυνάμεις των ΥΜΕΤ.

Νωρίτερα σήμερα, χιλιάδες φοιτητές από όλη την χώρα «πλημμύρισαν» το κέντρο της Αθήνας και φώναξαν ένα βροντερό «όχι» στα σχέδια της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Στο μεγαλύτερο φοιτητικό συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων, δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες, τεράστιο, νεανικό ποτάμι που απαίτησε «πτυχία με αξία, δωρεάν σπουδές».

Στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας, συμμετείχαν φοιτητές από την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Κρήτη και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε την χθεσινή παρέμβαση των φοιτητών

Φοιτητές «κομάντο» αιφνιδίασαν την Αστυνομία – Την Πέμπτη «θα βουλιάξει η Αθήνα»

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις