Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Πύργος: Χωρίς νερό το «ΑΠΟΛΛΩΝ» δήμαρχε;

Share

Χωρίς νερό το «ΑΠΟΛΛΩΝ» δήμαρχε του Πύργου; Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν το ιστορικό δημοτικό θέατρο της πόλης του Πύργου, (που κάποτε παρήγαγε πολιτισμό ενώ τώρα παράγει ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) να βρίσκεται χωρίς νερό…

Το γεγονός δεν θα τραβούσε την προσοχή, (αφού δεν «ιδρώνει το αυτί» κανενός υπευθύνου) εάν δεν ήταν η θεατρική παράσταση, την οποία θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος.

Όπως καταλαβαίνετε, ένας «ψιλοπανικός» επικράτησε σήμερα το πρωί, μιας και ήταν θέμα ολίγων ωρών οι ηθοποιοί και οι θεατές της παράστασης να βιώσουν τις συνθήκες της… «άνυδρης Αμαλιάδας» και ο δήμαρχος Λυμπέρης να …μοιραστεί τη δόξα του μαζί με τους δικούς μας αυτοδιοικητικούς.

Το καλύτερο όμως σας το φυλάω για το τέλος, όταν μάθετε ποιος έδωσε τη λύση στο πρόβλημα…

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τη λύση που δεν μπορούσε να δώσει η Τεχνική Υπηρεσία την έδωσε, ποιος φαντάζεστε;

Η ΔΕΥΑ Πύργου! Ναι, ναι. Μετά από όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες (και για να μην ξεφτιλιστούμε πανηγυρικώς στον υψηλό μας καλεσμένο) κάποιος εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και πήρε τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα καλό τέλος σε αυτήν την ιστορία. Η ΔΕΥΑ έδωσε τον εξοπλισμό και ότι άλλο χρειαζόταν και κατά τη 1:00 το μεσημέρι περίπου, η ροή του νερού επανήλθε στο θέατρο.

Εμείς εδώ στο papafotis.gr αναρωτιόμαστε εάν όλα αυτά ισχύουν. Για αυτό ζητάμε τον δήμαρχο Πύργου να επιβεβαιώσει ή όχι αυτές τις πληροφορίες.

Σε περίπτωση άρνησης βεβαίως, θα …επανέλθουμε.

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις