Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

«Ανεβάζει στροφές» ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

Share

«Ανεβάζει στροφές» ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στην Αμαλιάδα! Ανακοίνωσε ονόματα για το συνδυασμό του που προκάλεσαν αίσθηση.

Δελτίο Τύπου

Δύο έμπειροι αυτοδιοικητικοί εντάσσονται στη Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Γιάννης Τασσόπουλος και Σπύρος Λαμπρινός στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Η Δημοτική παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» συνεχίζει τη διεύρυνσή της, αφού μετά τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Νικολόπουλο, ανακοινώνει και τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς Γιάννη Τασσόπουλο και Σπύρο Λαμπρινό.

Μαζί τους στο εμβληματικό Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο βρέθηκαν ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Νικολόπουλος και η υποψήφια σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας Μαρία Κατούφα.

Σε κοινή δήλωση των τεσσάρων, αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμος μας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η οικονομική δυσπραγία, εμποδίζει τη λειτουργία του και την εκτέλεση αναγκαίων έργων.

Λειτουργεί αντιδημοκρατικά και αυταρχικά και απομακρύνει δημότες και κοινότητες. Παρουσιάζει ανισορροπία στην ανάπτυξη σε βάρος της Περιφέρειάς του.

Τα προβλήματα του είναι πολλά και κανείς Δήμαρχος ΔΕΝ μπορεί από μόνος του να τα λύσει. Πολύ περισσότερο, αυτός πού τα δημιούργησε και τα συσσώρευσε με ίδιον όφελος.

Χρειάζεται η συνεργασία πολλών , ακόμα και με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις. Η λέξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ μας εκφράζει, γιατί δηλώνει την συνεργασία πολλών και αναγκαίων.

Η συμμετοχή μας, αποσκοπεί στη διεύρυνση της συμμαχίας και του ψηφοδελτίου και ευελπιστούμε να την μετατρέψουμε σε ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για το καλό του Δήμου μας».

Από την πλευρά του, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, αφού ευχαρίστησε και τους τέσσερις για τη συμπόρευσή τους, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Ο κοινός σκοπός για να φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ήλιδας, επιβάλει στις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, τη συμπόρευσή τους. Οι συγκλίσεις αυτές θα πρέπει να προέρχονται από την ίδια την κοινωνία, στην οποία ΟΛΟΙ θα πρέπει να απευθυνόμαστε με έργο και όραμα, αλλά και με έναν ευρύτερο διάλογο πάνω στα μεγάλα προβλήματα και την αντιμετώπισή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε στη νέα μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αύριο» δύο αυτοδιοικητικούς με πλούσια εμπειρία, τον γιατρό Σπύρο Λαμπρινό και τον Οικονομολόγο Γιάννη Τασσόπουλο.

Μαζί τους συντάσσεται και το νέο αίμα της πόλης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Νικολόπουλος και η Μαρία Κατούφα, που με τις φρέσκιες ιδέες τους μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση».

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και το papafotis.gr είναι εδώ για τη σωστή ενημέρωσή σας. Επισκεφτείτε μας καθημερινά και μάθετε ότι, πραγματικά συμβαίνει στην Ηλεία!

Πύργος: Κυριαζής – «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Πύργος: «Βόμβα» 50+1 κιλών έριξε ο Λιατσής!

«Κεραυνοί» Καννή για τα έργα στο δήμο Πύργου

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις