Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Μιχάλης Κατρίνης: Η ομιλία στον Πύργο

Share

Ο Μιχάλης Κατρίνης φιλοδοξεί να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία των εκλογών του Ιουνίου με μια μεγάλη συγκέντρωση – ομιλία στην καρδιά του Πύργου.

Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα που επιτρέπει ο νόμος, οι υποστηρικτές και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Τάκη Δόξα (Δικαστηρίων). Εκεί θα εκφωνήσει την κύρια πολιτική ομιλία ο Μιχάλης Κατρίνης.

Όλοι οι διοργανωτές προσδοκούν να δώσουν μια πανηγυρική χροιά στην όλη εκδήλωση, η οποία να σηματοδοτεί την μεγάλη εκλογική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον στην Ηλεία…

Σημειώστε ότι, την προηγούμενη ημέρα στον ίδιο ακριβώς χώρο, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου θα εκφωνήσει ομιλία ο Διονύσης Καλαματιανός.

Ο οποίος, όπως όλοι όσοι γνωρίζουν τα …«εκλογικά» του νομού Ηλείας, παραδέχονται πως «έσωσε την παρτίδα» για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ στην Ηλεία. Χωρίς εκείνον στο ψηφοδέλτιο, το αποτέλεσμα θα ήταν ένα σωστό …«ηλεκτροσόκ» για τους υποστηρικτές του αριστερού κόμματος στην περιοχή μας.

Τόσο οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται, ο καθένας για το κόμμα του,ώστε  για είναι απόλυτα επιτυχημένες οι συγκεντρώσεις. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά!

Καταλαβαίνετε.. Στο ίδιο μέρος, με μια ημέρα διαφορά, οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες…

Το papafotis.gr θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει. Συνεχίστε να μας επισκέπτεστε (και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό) για να είστε σωστά ενημερωμένοι.

Μιχάλης Κατρίνης ομιλία στον Πύργο
Μιχάλης Κατρίνης ομιλία στον Πύργο

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις