Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νέοι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομη παραμονή στη χώρα – Πέντε συλλήψεις

Share

Στοχευμένη δράση πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε περιοχές του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας, αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συγκεκριμένα από τις αρχές ελέγχθηκαν 143 άτομα και 11 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα και συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας, αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, απογευματινές ώρες χθες (22-10-2024) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-10-2024), πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης και σε περιοχές του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Συγκεκριμένα:

  • Ελέγχθηκαν (143) άτομα και (11) οχήματα,
  • Προσήχθησαν (14) άτομα και
  • Συνελήφθησαν (5) αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές».

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις