Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Καμένα Βούρλα: Στον ανακριτή οδηγείται η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης – Το έγκλημα εξιχνιάστηκε… από το Facebook

Share

Στον εισαγγελέα μεταβιβάζεται η δικογραφία σχετικά με τη δολοφονία της 84χρονης στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, την ώρα που οι Αρχές προχώρησαν σήμερα στην προσαγωγή ενός ζευγαριού θεωρώντας το ως βασικό ύποπτο για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη γυναίκα, η οποία πιστεύεται πως είναι η βασική ύποπτος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στην υπόθεση και έτσι θα συλληφθεί τυπικά, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Καμένα Βούρλα: Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία

Την ίδια ώρα, το Mega και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασαν περισσότερες λεπτομέρειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, παρουσιάζοντας τους παράγοντες που βοήθησαν τις Αρχές στην προσαγωγή της 50χρονης.

Συγκεκριμένα, μετά από χημική ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε πως στον περίχωρο του σπιτιού στα Καμένα Βούρλα εντοπίστηκε μία πατημασιά με αίμα, από παπούτσι ειδικού τύπου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το περίγραμμα του μεγέθους και τον τύπο του παπουτσιού, καθώς διαθέτουν ειδική βάση δεδομένων και διαπίστωσαν πως ανήκε στη 50χρονη ύποπτη για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είδαν από τις κάμερες τα παπούτσια που φορούσε η 50χρνη, ενώ «σκάλισαν» τα social media της και πιο συγκεκριμένα το Facebook, όπου διαπίστωσαν ότι σε φωτογραφία φορούσε τον ίδιο τύπο παπουτσιού με την πατημασία στο σπίτι.

Μάλιστα, όταν την ρώτησαν για το πού βρίσκονται τα παπούτσια της, εκείνη αποκρίθηκε πως τα «έχασε».

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις