Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Στον 41χρονο που εξαφανίστηκε πριν 2 χρόνια ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν σε χωράφι!

Share

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Πολύχρονου, στη Χαλκιδική, καθώς εντοπίστηκαν οστά σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν και έγγραφα που ανήκουν σε εκείνον!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ένας άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι βρέθηκε σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισε οστά. Το συγκεκριμένο χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια, το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου -τότε- Μπάντρι Μουραλασβίλι, μετά από τροχαίο, όταν το ΙΧ που φέρεται να οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου.

Μόλις εντόπισε τα οστά ο άνδρας κάλεσε την Αστυνομία. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και έγγραφα, τα οποία ανήκουν στον αγνοούμενο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “Βραδυνής”, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι από φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι Μουραλασβίλι.

Τα οστά περισυνελέγησαν από τις αστυνομικές Αρχές και έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω dna εάν τελικά ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος είναι αγνοούμενος για δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας χάθηκε το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022 μετά από τροχαίο. Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι από το Πολύχρονο αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δεν εντόπισε κανείς τον οδηγό. Κάποιοι μάρτυρες έλεγαν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος όμως είχε φύγει από το σημείο. Σε έρευνες που ακολουθήσαν από ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και εθελοντές δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν πως στο χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες τα οστά, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί κάτι λόγω του δύσβατου της περιοχής αλλά και της πολύ πυκνής βλάστησης.

«Ψάχναμε για συνοδηγό και εκείνος χάθηκε…»

Με την εξαφάνιση του άνδρα είχε ασχοληθεί και η τηλεοπτική εκπομπή Φως στο Τούνελμε την Αγγελική Νικολούλη.

Το «Τούνελ» είχε εντοπίσει τον άνθρωπο που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί.

Ο Παναγιώτης Ντολκέρας επέστρεφε από Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου όταν ξαφνικά στο δρόμο με κατεύθυνση προς Πολύχρονο τον προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

«Έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από μένα, ίσως με 200. Με εντυπωσίασε και είπα αυτός θα σκοτωθεί. Στις στροφές που είχε ο δρόμος μπροστά έβλεπα τζάμια, θραύσματα και σταμάτησα μήπως έγινε κάτι κακό να βοηθήσω», είπε ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή.

Το αυτοκίνητο είχε ανέβει στους πρόποδες του βουνού, είχε προσκρούσει στα κιγκλιδώματα στην άλλη πλευρά του δρόμου και είχε αναποδογυρίσει.

«Είδα ξαφνικά έναν άνδρα. Φορούσε μία μπλούζα άσπρη με μαύρα οριζόντια σήματα και μου είπε να μην ψάχνω άδικα γιατί ο οδηγός έχει φύγει στο χωριό. Όταν ρώτησα πώς το ξέρει, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω σε κατάσταση σοκ».

Λίγα λεπτά μετά στο σημείο του σφοδρού ατυχήματος μαζεύτηκε κι άλλος κόσμος και ο Μπάμπης εμφανίστηκε πάλι, λέγοντας ξανά στον κύριο Ντολκέρα ότι κακώς ψάχνει.

«Κρατούσε και ένα κατσαβίδι. Κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος όταν ήρθε η Αστυνομία και βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο το διαβατήριό του. Τον αναγνώρισα από τη φωτογραφία. Ψάξαμε στις καλαμιές μήπως ήταν εκεί, αλλά είχε χαθεί», είχε δηλώσει τότε.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις