Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024

Μυτιλήνη: Στρατιωτικός σε ρόλο καμεραμάν κατέγραφε τον βιασμό της ανήλικης – Τι κατέθεσε η 13χρονη

Share

Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού μιας 13χρονης από δυο άτομα, προσθέτει στην υπόθεση η συμπληρωματική κατάθεση του θύματος στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Μυτιλήνης.

Όπως είπε, παρόν στον βιασμό της ως… καμεραμάν, ήταν και ένας στρατιωτικός. Η ανήλικη στις 12 Οκτωβρίου μαζί με τον πατέρα της είχαν απευθυνθεί στους αρμόδιους αξιωματικούς καταγγέλλοντας δύο νεαρούς ηλικίας 22 και 21 χρόνων, ο ένας από τους οποίους και αυτός στρατιωτικός, οι οποίοι την βίασαν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου στη Λέσβο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης φέρεται να κάλεσε τους αρμόδιους αξιωματικούς προκειμένου το ανήλικο κορίτσι να καταθέσει συμπληρωματικά.

Παρουσία παιδοψυχολόγου, η 13χρονη όχι μόνο δεν αναίρεσε ή διόρθωσε την αρχική της καταγγελία, αλλά πρόσθεσε σε αυτή και τρίτο πρόσωπο, που γνώριζε, ο οποίος τραβούσε με το κινητό του τηλέφωνο τον βιασμό της από τους δύο νεαρούς.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν την παρουσία αυτού του τρίτου προσώπου, όπως και ενδείξεις ότι είχε επικοινωνήσει με το ανήλικο κορίτσι το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή αν υπάρχει άτομο που εξωθούσε στην πορνεία την 13χρονη έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, αν κάποιοι το γνώριζαν και σιωπούσαν.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους δύο νεαρούς, τους κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυσή τους.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα γίνει άρση δεδομένων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες βιασμού της 13χρονης και διαμοιρασμού του επίμαχου υλικού σε τρίτα πρόσωπα.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις