Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός ο Χασάν Νασράλα! Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του (βίντεο)

Share

Νεκρός ο Χασάν Νασράλα! Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε πριν από λίγο, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, τον θάνατο του επί 32 χρόνια ηγέτη της, Χασάν Νασράλα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να μάχεται το Ισραήλ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο Χασάν Νασράλα, γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ, έχει όντως πεθάνει», ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας με ανακοίνωσή του.

Το πρωί του Σαββάτου, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον ηγέτη της φιλοϊρανικής οργάνωσης στην αεροπορική επίθεση της Παρασκευής.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Twitter, οι IDF ανέφεραν: «ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο».

 

Κάλεσμα Χαμενεΐ στους απανταχού Μουσουλμάνους κατά του Ισραήλ

Νωρίτερα, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, απηύθυνε κάλεσμα στους απανταχού Μουσουλμάνους «να σταθούν στο πλευρό του λαού του Λιβάνου και της περήφανης Χεζμπολάχ με όποια μέσα διαθέτουν και να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το… κακό καθεστώς του Ισραήλ».

Ο Χαμενεί, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, μετά την ανακοίνωση του IDF για τον θάνατο Νασλάρα, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις δυνάμεις της αντίστασης, με τη Χεζμπολάχ στην πρώτη γραμμή».

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τον Άγγελο Χωριανόπουλο

Επίσης, επισκεφθείτε το futerwarfare.gr για πιο εξειδικευμένη ενημέρωση

Η πρώτη αντίδραση των Η.Π.Α.

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις