Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

«Ζόρια» στο μεταναστευτικό! Στον Έβρο τη Δευτέρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Share

«Ζόρια» στο μεταναστευτικό, μετά την θεαματική πολιτική «κολοτούμπα» της Γερμανικής πολιτικής «ελίτ», ιδίως στην Ελλάδα…

Οι Γερμανοί, αφού πρώτα δημιούργησαν το πρόβλημα στην Ευρώπη με την παράνομη μετανάστευση για φθηνά εργατικά χέρια, τώρα …τραβάνε την ουρά τους απ΄έξω, αφήνοντας εκτεθειμένη βαρύτατα πολιτικά την Ελληνική «ελίτ».

Περιττό να θυμίσουμε πόσο ένθερμοι υποστηρικτές ήταν στην πράξη, έως πριν λίγες ημέρες, οι δικοί μας απέναντι στο φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης..

Τώρα, που οι λαοί της Ευρώπης λένε μέσα από τις κάλπες «αρκετά, έως εδώ» η «υπερπρόθυμη» Ελλάδα βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο!

Τώρα,που οι ευρωπαϊκές «ελίτ» αναγκάζονται να υποκύψουν στην κοινή λογική, τι θα πράξει η Ελλάδα;

Έως τώρα χλεύαζαν όσους έκαναν επίκληση της κοινής λογικής για το μεταναστευτικό.

Κατασκεύαζαν μαζί με τα «συστημικά» μέσα ενημέρωσης μια άλλη δική τους εικονική πραγματικότητα και όσοι εξέφραζαν την ανησυχία τους με όλο αυτό το μεταναστευτικό «τσουνάμι» απαιτώντας λύσεις, τους αποκαλούσαν «φασίστες» σε μια προσπάθεια απομόνωσης από την κοινωνία…

Έτσι λοιπόν, έρχεται η είδηση λίγα 24ωρα μετά την «κολοτούμπα» των Γερμανών ότι, τον Έβρο θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί περιοχές του Έβρου. Ανάμεσα σε αυτές και το Φυλάκιο ΕΦ 1 του Ελληνικού Στρατού στις Καστανιές στις 9 το πρωί όπου αναμένεται να κάνει δηλώσεις.

Πώς το λέει ο σοφός λαός; «Τρεχάτε ποδαράκια μου… »
με πληροφορίες από την πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις