Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Τραμπ: Tο καλύτερο debate που είχα ποτέ – Νίκησα!

Share

Τραμπ: Tο καλύτερο debate που είχα ποτέ!

Ο Trump υποστήριξε πως ήταν ο νικητής του debate, επισημαίνοντας πως ήταν το καλύτερο debate που είχε ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι, όπως είπε, ήταν ένας απέναντι σε τρεις, καθώς κατηγόρησε τους συντονιστές του ABC News ότι ήταν πολύ άδικοι απέναντι του.

«Ήταν το καλύτερο debate που είχα» είπε μιλώντας στο CNN o Trump, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα επέβαλε μια εθνική απαγόρευση στο ζήτημα των αμβλώσεων, τόνισε ότι έδωσε μια τέλεια απάντηση επί του θέματος, αναφέροντας πως έχει καταπληκτική δουλειά για το συγκεκριμένο ζήτημα και ότι έχει ενώσει την χώρα.

Ερωτηθείς για το εάν θα αποδεχθεί την πρόσκληση για ένα δεύτερο debate με την Kamala Harris, o Trump μάλλον… το απέρριψε.

«Η Harris θέλει να κάνει ένα ακόμα debate διότι ηττήθηκε απόψε. Αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουμε άλλο ένα. Πρέπει να το σκεφτώ…

Αλλά εάν έχεις κερδίσει το debate, νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να κάνω ένα ακόμα» είπε ο Trump, τονίζοντας ότι όποιος χάνει, θέλει αμέσως ένα νέο αγώνα.

Όσον αφορά την ανάρτηση της παγκόσμιου φήμης τραγουδίστριας, Taylor Swift ότι θα στηρίξει την Kamala Harris, o Trump υποστήριξε ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για αυτό.

 

πηγη

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις