Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

7η ημέρα κινητοποιήσεων και σήμερα από τους αγρότες, δεν υποχωρούν ΦΩΤΟ

Share

7η ημέρα κινητοποιήσεων σήμερα από τους αγρότες στο Αίγιο.

Αμετακίνητοι είναι οι αγρότες σε όλη την χώρα, που και σήμερα προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε κάποιες περιοχές, ενώ αλλού συμβολικά.

Έτσι και στο Αίγιο για 7η συνεχόμενη ημέρα οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν όπως και τις προηγούμενες ημέρες στη γέφυρα του Σελινούντα, την ώρα που αναμένεται η απόφαση για την συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένταση μεταξύ αστυνομίας και αγροτών στο Αίγιο! ΒΙΝΤΕΟ

Αν και η χθεσινή κινητοποίηση των αγροτών στο Αίγιο ήταν επεισοδιακή, όπου σημειώθηκε ένταση μεταξύ αυτών και της Αστυνομίας, καθώς επιχείρησαν να κλείσουν την Ολυμπία Οδό.

Σήμερα και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία πως η κινητοποίηση δεν ξεκίνησε ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Αίγιο: 7η ημέρα κινητοποιήσεων και σήμερα από τους αγρότες, δεν υποχωρούν - Αναμένεται νέα μεγάλη κινητοποίηση ΦΩΤΟ
φωτογραφία pelop.gr

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, υπήρξαν ολιγόωροι αποκλεισμοί, με τους εκπροσώπους των αγροτών να εκφράζουν ανοιχτά πως δεν επιθυμούν και δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Να αναφερθεί, πως  προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress, αγροτοσυνδικαλιστές από παραχελωϊτιδα, Τριχωνίδα, Αίγιο, Πάτρα κλπ βρίσκονται σε επαφή μεταξύ τους και ήδη προκρίνεται ως δράση, η μετάβασή τους στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπεύουν να ανοίξουν τα διόδια για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να υπάρχει ελεύθερη διέλευση για τα οχήματα.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις