Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

7χρονος ξυλοκόπησε 9χρονο στην Πάτρα για να τραβήξει βίντεο

Share

7χρονος ξυλοκόπησε 9χρονο στην Πάτρα για να τραβήξει βίντεο στο τικ τοκ!

Ναι, αυτά συμβαίνουν στα ελληνικά σχολεία του σήμερα και είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την κατρακύλα της κοινωνίας μας σε αυτά τα χάλια…

Η είδηση έχει ως εξής:

Πρωί σε σχολείο της Πάτρας. Ένα 7χρονο χτυπάει άγρια και χωρίς λόγο έναν 9χρονο Μάλιστα, αναρτά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο TikTok, το οποίο έχουν επενδύσει μουσικά με τραγούδι τράπερ!

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε με το θλιβερό για την κοινωνία μας συμβάν, το βιντεοσκοπούν άλλοι ανήλικοι, φίλοι του 7χρονου!

Το παιδί που υπέστη τον ξυλοδαρμό πηγαίνει σπίτι του κλαμένος και περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη.

Δυο μέρες μετά εκείνη βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο ΤikΤok.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε η μητέρα: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε. Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί.

Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος.

Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω.

Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε.

Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις