Δε. Σεπ 26th, 2022
Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος χαρακτήρισε ανεξίτηλο το ποιμαντορικό έργο του Σεβασμιωτάτου

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος χαρακτήρισε ανεξίτηλο το ποιμαντορικό έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού ενώ με την απόφαση του να αποχωρήσει υπογραμμίζει ότι διδάσκει ήθος όπως θα έκανε ένας πραγματικός θρησκευτικός ηγέτης!

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του τονίζει τα εξής: « Η εκκλησιαστική μας ιστορία τόσο στην περιοχή μας όσο και πανελλαδικά γνώρισε έναν πραγματικό θρησκευτικό ηγέτη όλα αυτά τα χρόνια. Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ηλείας κκ Γερμανός δίδαξε ήθος και συνέπεια με το ποιμαντορικό του έργο, έγινε σύμβολο αναφοράς με την αποτελεσματικότητά του για τα σοβαρά ζητήματα που απασχόλησαν τον τόπο μας.

Η ζωντάνια και η δύναμη του λόγου του θα ηχεί πάντοτε, το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο παντού αναγνωρίζεται αλλά κυρίαρχα αυτό που θα μείνει είναι ότι για εμάς τους νεότερους υπήρξε πνευματικός μας πατέρας! Με θέρμη υποστηρίζω όπως και όλοι οι Ηλείοι την επιθυμία του να τον διαδεχθεί μια ακόμα εξέχουσα προσωπικότητα της τοπικής μας εκκλησίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αθανάσιος Μπαχός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.