Κόκα σε μπανάνες στην Τσεχία

Σχεδόν ταυτόχρονα με την μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη με τα 300 κιλά κοκαΐνης, άλλη μια περίεργη υπόθεση με 500 κιλά κοκαΐνης σε μπανάνες και πάλι, αυτήν τη φορά στην Τσεχία.

Εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ της Τσεχίας ανακάλυψαν μέσα σε φορτία μπανάνας να υπάρχει σχεδόν μισός τόνος κοκαΐνης, με τις αρχές να κινητοποιούνται να ζητούν διεθνή συνεργασία, καθώς υποψιάζονται κύκλωμα που δραστηριοποιείται εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η κρατική τηλεόραση της Τσεχίας μετέδωσε ότι ανακαλύφθηκε περίπου μισός τόνος κοκαΐνης, εκτιμώντας την αξία σε 1,5 δισεκατομμύρια κορώνες (63,87 εκατομμύρια δολάρια).

«Εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ βρήκαν κύβους κοκαΐνης μέσα σε κουτιά με μπανάνες σήμερα το απόγευμα», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter, όπου δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από μέρος της κατασχεθείσας κοκαΐνης.

«Οι πληροφορίες σχετικά με την αποστολή οδηγεί εκτός της Τσεχίας, επομένως θα χρησιμοποιήσουμε διεθνή αστυνομική και δικαστική συνεργασία», ανέφερε η αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *