Προσλήψεις 403 θέσεων στο Δημόσιο

Πλησιάζουμε στη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για την κάλυψη 403 θέσεων στο Δημόσιο. Οι διαγωνισμοί που τρέχουν παράλληλα είναι δύο.

Ο πρώτος για 283 θέσεις (η προκήρυξη με ένα κλικ εδώ) είναι θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ),

στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),

στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ),

στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,

στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ),

στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ),

στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-),

στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,

στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,

στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,

στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,

στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ),

στο Πάντειον Πανεπιστήμιο,

στο Πολυτεχνείο Κρήτης,

στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Προσοχή!!!  Η προθεσμία λήγει.  Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμός έως και αύριο Τρίτη, 26 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

 

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι (120) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (Ανεξάρτητη Αρχή), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).   Δείτε την προκήρυξη με ένα κλικ εδώ

Προσοχή!!! Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμός έως και την Πέμπτη, 28 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *