33 ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας νέες ενότητες

Δύο νέες και σημαντικές θεματικές ενότητες εντάσσονται στο φετινό πρόγραμμα του 33 ου Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Το Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις του, που έχει καθιερώσει τα τελευταία, εντάσσει δύο νέες θεματικές ενότητες στο φετινό 33 ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, με στόχο να αναδείξει όλες τις μορφές τεχνών και κυρίως να αναδείξει και το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό.

Έτσι θα πραγματοποιηθεί έκθεση με εξώφυλλα βιβλίων συγγραφέων που γεννήθηκαν, κατάγονται, έχουν ζήσει, κατοικήσει ή δραστηριοποιηθεί  στο Δήμο Ήλιδας.

Πολύ σημαντική είναι και η βιωματική δράση, η οποία ουσιαστικά θα ολοκληρώσει και τις φετινές δράσεις πολιτισμού στο Φεστιβάλ, με τη δημιουργία ενός Voice Camp με καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι για το voice camp ήδη έχουν αρχίσει να κλείνουν θέση και ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό, οι οποίοι θα διαμείνουν στην Αμαλιάδα όλες τις ημέρες των δράσεων που φιλοξενούνται στο camp.

Επίσης τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το συνολικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, του οποίου ο σχεδιασμός και προγραμματισμός έχουν ολοκληρωθεί.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ- 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τη συνεργασία των εκδόσεων Βιβλιοπανόραμα και  υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας, νιώθοντας ως καθήκον την ανάδειξη,  την αναγνώριση και τη διαφύλαξη στη μνήμη και στην ιστορία των  συγγραφέων της Ήλιδας, δίνει σάρκα και οστά σε μια έκθεση του συνόλου  των συγγραφέων του Δήμου μας και του έργου τους.

Το ολάνθιστο μπουκέτο της απαρτίζεται ήδη από περισσότερους από  διακόσιους ανθρώπους του λόγου που έχουν εκδώσει έστω και ένα βιβλίο  και γεννήθηκαν, κατάγονται, έχουν ζήσει, κατοικήσει ή δραστηριοποιηθεί  στο Δήμο Ήλιδας.

Θερμά ευπρόσδεκτο για εμάς να μας κάνετε γνωστό κάποιον συγγραφέα  που τυχόν δεν έχει έρθει στην αντίληψή μας: τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2622023044  6988293452

1ο VOICE CAMP ΑΜΑΛΙΑΔΑ

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 3ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η Susanne Winter και η Mathea Stern έρχονται στην Ελλάδα για το 1ο Voice Camp στην Αμαλιάδα. Θα συνεργαστούν με γνωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες.

Μαζί θα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω από την φωνή για επαγγελματίες ή μη, μονωδούς, τραγουδιστές χορωδίας, ηθοποιούς και διευθυντές φωνητικών συνόλων.

Σε αυτό το 4-ήμερο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν ομαδικά και ατομικά μαθήματα, διαλέξεις και διάφορες άλλες δράσεις όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ή να γνωρίσουν εκ νέου το φωνητικό, το μουσικό, το σωματικό και τον εσωτερικό τους εαυτό.

Voice Expert Susanne Winter – Creator of THE APPOGGIO – METHOD
Licensed Body-Psychotherapist Mathea Stern – Interaction & between Body, Voice & Soul
Renowned Conductor Miltos Logiadis – Musicianship for
Singers – Interpretation
Acclaimed Leading Opera Tenor Dimitris Paksoglou –
Performance Skills
Greek-American Choral Conductor Athanasia Kyriakidou – Tuning & Ensemble singing
Well-known Soprano/Performer Maria Katrivesi –
Musical Theater
Repetiteur Manolis Papasifakis – Collaborative pianist & Historical retrospections.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων: στείλτε email στην διεύθυνση infoproduction.voice@gmail.com ή στο Facebook Voice Capm

*Δυνατότητα Υποτροφιών*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *